fbpx

Miben tudunk a cégednek segíteni?

Oktatás

Tanácsadás

Betanítás

Kivitelezés

Shape
Shape
Shape
Shape
Shape

Cégre szabott

Workshopok

18 nagyvállalattal, multinacionális céggel, illetve nagyobb MLM csapattal dolgozunk már együtt és készítettünk számukra személyes márkaépítés, közösségi média, branding és online marketing témájú több részből álló kurzusokat. Nagy tapasztalunk gyűlt össze abban, hogyan lehet az ilyen típusú tudást gyakorlatorientáltan és strukturáltan átadni. Bármelyik képzésünket cégre tudjuk szabni, illetve igény esetén újabbakat dolgozunk ki.

Kiképezzük

Betanítjuk

Konzultációban részesítjük a marketingcsapatodat, leülünk melléjük, és betanítjuk őket arra, hogy hogyan használják eredményesen a különböző digitális marketingeszközöket.

Ütős referenciáink vannak

Kivitelezés

Bízd ránk a kivitelezést! Weboldalkészítéssel, hirdetéskezeléssel, szövegírással, LinkedIn-, Facebook-, Instagram-, Pinterest-marketinggel, bloggal kapcsolatban keress minket bizalommal! Ütős referenciáink vannak, kérésre elküldjük neked őket.  

Segítünk kialakítani

Személyes márkák

Kimegyünk hozzátok, és segítünk kiépíteni az ügyvezető vagy a munkatársak személyes márka kommunikációját a közösségi médián.

Küldd el hozzánk a marketingesedet!

Megtanítjuk NEKI

Nem vagy elégedett az online marketinged eredményességével? Küldd el tanfolyamainkra a marketingesedet, hogy megtanulja a most működő és sikeres digitális marketingtrendeket! Kiképezzük és felzárkóztatjuk!

Nézzük meg, hogyan tudunk a cégednek segíteni, hogy egy eredményes online jelenlétet alakítsunk ki számotokra. Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Akiknek már dolgoztunk

Legyél te a következő!
Jelentkezés
Nincs folyamatban lévő jelentkezésed.
0
×

Cart