fbpx

Fegyelmezett és kitartó: Nóri, a táncosnő, Nóri, az alkusz és a marketinges – interjú

kitartó
Olvasási idő: 4-5 perc

Princz Nóra, versenytáncosnő és alkusz két okból is különleges ügyfelünk.

Az egyik ok, hogy ott volt az első Te vagy a brand workshopon 2018-ban, és azóta az összes tanfolyamunkat elvégezte.

A másik pedig Nóri érdekes kettős énje. Ebben a csodálatos hölgyben ugyanis számos rangos táncverseny dobogós versenytáncosát csodálhatjuk, aki pontosan tudja, mit jelent alázattal, szorgalommal küzdeni, és minden egyes nap tenni a céljainkért. Nóri másik arca pedig, hogy pénzügyi szakemberként, üzletasszonyként, alkuszként is tevékenykedik, akihez bármikor fordulhatunk financiális kérdésekkel.

Nórit a workshopokon is nagyon gyakran szoktuk példaként emlegetni, mert mások is meg szokták kérdezni: „Boróka, ha én egyszerre két dologgal is foglalkozom, mit csináljak? Hogyan építsek két márkát egyszerre?”

Ilyenkor mindig Nórit hozom fel példának, aki aztán tényleg két, szinte összeegyeztethetetlen foglakozást képvisel: ő a táncosnő díva és az alkusz üzletasszony egyben.

Sikerült mégis kidolgoznunk számára egy olyan személyes márka kommunikációt, ami önazonos, és amellyel Nóri hitelesen tudja képviselni mind a két tevékenységét. Sőt, több mint egy év befektetett munkája meg is térült, ugyanis Nóri tényleg képes már ügyfeleket szerezni az interneten keresztül.

Azt gondolom, hogy Nóri története inspiráló lehet minden kisvállalkozónak, mert megmutatja, hogy igenis meg lehet csinálni. Fegyelmezetten, szorgalmasan, kitartóan és kemény munkával a marketingben is jönni fognak az eredmények. Fogadjátok szeretettel a Nórival készült interjút.

Interjú Princz Nórival

1592293840009

Boróka: Mesélj Nóri, a kettős énedről! Ki vagy te, és mivel foglalkozol?

Nóri: Pénzügyekkel foglalkozom, az IBS-en végeztem. Anyukám mindig azt mondta, hogy lehetek táncos, de válasszak mellé egy normális szakmát. Jelentkeztem a jogi egyetemre, ahova nem vettek fel – most már úgy gondolom, szerencsére –, így lettem pénzügyi szakember. Emellett mindig is szerettem magam produkálni, zenét tanultam és sportoltam is. Így jött középiskolában, hogy a kettőt ötvözve belekezdtem a versenytáncba. Azóta ez az életem részévé vált, minden reggel tánccal kezdem a napot, ez olyan, mint valakinek a reggeli futás. Nagy sikereket értünk el a jelenlegi párommal, aktív versenyzők vagyunk mindketten – ez életformává vált. Emellett dolgozom, tanítok a saját táncegyesületünkben, de főállásban alkuszként segítek az embereknek, hogy megtalálják azokat a pénzügyi eszközöket, amelyekkel az életüket jobbá tudják tenni.

Hogyan függ össze a kettősség? Egy mondatban úgy foglalnám össze: a pénzügyekben vezetek, a táncparketten pedig követek. Valahogy így teljes az életem.

Boróka: Táncosnő és üzletasszony vagy, menedzselsz egy tánciskolát, és az ügyfeleidnek segítesz kiválasztani a megfelelő pénzügyi szolgáltatásokat. Mindemellett hogyan birkózol meg a marketinggel? Ez minden vállalkozónak nagy kihívás, te hogyan oldod meg?

Nóri: Amíg nem tanultam nálatok, addig nagyon sehogy se ment – őszintén szólva.  Ti bátorságot adtatok ehhez, ez nagyon fontos volt. Úgy gondolom, mindenki képes rá, de nem mindenki hiszi el magáról – ez talán a 0. lépés. Megtanultam tőletek, hogy hogyan csináljam, és rengeteg segítséget kaptam hozzá. Nagyon fontos a jó időbeosztás, általában hétvégén kitalálom előre, hogy mit fogok posztolni a következő héten; megírom, keresek hozzá képet, vagy éppen megszerkesztem a videót. A naptáramban is benne van, hogy mikor, mit és hova kell posztolni. Csak így tudom összeegyeztetni ezeket, nekem ez a titkom.

Boróka: Gratulálok hozzá, Nóri! Tudom, hogy ez minden vállalkozónak (köztük nekem is) nagy kihívás. Több mint egy éve kezdted el felépíteni és összerakni a személyes márkádat. Le vannak fektetve az alapok, sok követőd van az Instagramon, ott vagy a LinkedInen és van egy weboldalatok is – össze van rakva egy rendszer. Hogy érzed, most már kezd egyszerűbb lenni, ez idő alatt rutinná vált az online jelenlét?

Nóri: Abszolút! Az elején nagyon sokat kellett vele foglalkozni, ehhez sok segítséget kértem és kaptam tőletek. Most már önállóan tudok dolgozni, jobban átlátom, hogy melyik nap mivel kell foglalkozzak. Az elején tapasztalatlan voltam, többet kellett gondolkodnom egy ötleten. Egyáltalán jó ötlet-e, érdekelni fogja-e az embereket? Milyen képet rakjak mellé? Milyen filtert használjak? Tőletek támogatást és tudást kaptam ehhez.

Boróka: Akkor van remény? Azok a vállalkozók, akik most kezdik el ennek a felépítését, és úgy érzik ez őrült mennyiségű meló, nekik van fény az alagút végén? Beérik egyszer a befektetett munka?

Nóri: Igen, mint minden máshoz, ehhez is szorgalom és kitartás kell.

A kemény munkának mindig megvan az eredménye!

Boróka: Az eddigi összes tanfolyamunkat elvégezted már, milyenek voltak? Mennyire voltak használhatóak? Mennyire tudtál a tanultakból építkezni?

Nóri: Az első tanfolyam után, ami a Te vagy a brand – személyes márkaépítés a közösségi médián workshop volt, az tetszett a legjobban, hogy azonnal alkalmazható gyakorlati tudást kaptam. A legtöbb tanfolyamon az ember nagyon jól érzi magát és motivált lesz, ám hazaérve zűrzavar van a fejében. Nálatok nem így volt. Pontosan megtanultam, lépésről lépésre mit kell csinálnom, és mi után mi következik. Szerintem, ha egy ember tudja, mit és hogyan kell csinálni, akkor azt meg is valósítja. Amikor nincs meg pontosan a lépés, akkor elveszti a lelkesedését és a bátorságát, amit a tanfolyamon kapott. Ez a különbség nálatok: ti nem animáljátok az embereket, hanem tanítjátok!

Boróka: Ennek szívből örülünk! Mi ezeket a tanfolyamokat abból rakjuk össze, amit mi is kitapasztaltunk, nem pedig könyvekből ollózzuk össze. Valószínűleg ezért van az, hogy nektek is működik, mert mi már leteszteltük.

Nóri: Igen! Annyira hiteles, amikor beszéltek, olyan könnyed lazasággal és hétköznapiassággal, hogy tényleg elhiszem, hogy én is meg tudom csinálni! A példáitokon érzem, hogy valódiak! Meg se fordul a fejemben, hogy neked sikerült, mert profi vagy, én még csak kezdő vagyok. Tudom, hogy nekem is sikerülhet, csak bele kell fektetni a munkát!

Boróka: Elkezdtük építeni a személyes márkádat a LinkedInen is mint alkusz. Mesélnél nekünk erről? Mi a tapasztalatod, és milyen sikereid vannak?

 

Tetszik? Akkor legyél rendszeres olvasónk. Iratkozz fel a hírlevelünkre!

 

Nóri: Jelenleg 2000 felett van a kapcsolati hálóm a saját profilomon, és folyamatosan posztolok.

Egy posztom nagyjából 600-1000 embert ér el. Szeretem a LinkedInt, kihívásnak tartom, hiszen minden poszt előtt utána kell járnom a témának, hogy biztosan jól gondolom-e. Szakmailag is folyamatosan fejlődök ezáltal. Sok reakciót kapok a posztokra, és ez nagyon motiváló. Két hete megérkezett az első ügyfelem is innen, aki saját maga keresett meg engem egy poszt hatására. Ott értettem meg, miért is csinálom ezt az egészet, és ez nem csak egy városi legenda. Hatalmas élmény. Hiszek abban, hogy az áramlás beindul és folytatódik.

Boróka: Igen, én is ezt tanítom. Az első hetekben, hónapokban csak tesszük bele a munkát, de egyszer csak beindul. Volt olyan ügyfelem, akinek visszább kellett venni a kommunikációját, mert nem bírta a sok megkeresést lekezelni. Kívánom neked is ezt a kellemes problémát.

Van egy másik éned, a tánciskolád. Ott a célközönség főleg a fiatalság, akikből versenytáncosokat neveltek. Az Instagramot választottuk erre a célra, ott már szép követőtáborotok van. Mit tapasztalsz, ott is vannak eredmények?

Nóri: Abszolút, az oldalunk az @infinitytancrafel, és mindjárt elérjük a tízezer követőt. Nem tudtam, hogy ez ekkora dolog, múltkor szembesítettek azzal, hogy ez hatalmas teljesítmény. Nehéz megragadni a fiatalok figyelmét, főleg egy klasszikusabb, hagyományos témával. Igyekszünk ezt trendivé varázsolni, és kultúrát, értéket adni a fiataloknak.

Próbáljuk nekik bemutatni a versenytánc világát, és azt, hogy ez mennyire csodálatos dolog. Úgy érzem, nagyon vevők rá és érdekli őket.

A tánciskolába az újoncok toborzását most le kellett állítani a kormányrendeletek hatására. De biztos vagyok benne, hogy ahogy megnyitjuk a kapuinkat újra, máris lesznek érdeklődők, mert rendszeresen kapok olyan kérdéseket a fiataloktól az Instagramon, hogy hol tudnák kipróbálni a táncot.

Boróka: Nagyon gratulálok, és büszkék vagyunk Rád! Minden tanfolyamon elmondom, hogy az online marketing egy külön szakma, és hogy mindenkinek meg kell tanulnia a saját vállalkozására adaptálni azt. Élő példája vagy annak, hogy szorgalommal és kitartással meg lehet csinálni. Igazi büszkeség vagy nekünk, Nóri! Hatalmas sikereket kívánok neked!

Nóri: Hálás vagyok, hogy rátok találtam, és ezt a tudást megkaphattam. Imádom, hogy a személyiségemet és a tánciskolám miliőjét bontjuk ki, nem pedig egy sémát akartok rám erőltetni. Egyedi és különleges tudok maradni azáltal, hogy én is megtanulom ezeket a dolgokat. Nagyon fontos a mai világban, hogy tudjál értéket adni, és eközben önmagad tudj maradni. Hálás vagyok, hogy ebben partnert találtam bennetek!

Boróka: még egyszer köszönjük.

Nóri nagyszerűen felépítette párhuzamosan két vállalkozása online jelenlétét is. Ezen a linken találod meg, hogy Nóri milyen tanfolyamokat végzett el.

Jelentkezés
Nincs folyamatban lévő jelentkezésed.
0
×

Cart