Feliratkozom a hírlevélre,

és kérem az ajándék

Hogyan legyél bátrabb

című ingyenes
webináriumot

Hogyan legyél bátrabb díjmentes webinárium

Időpont: 2024. június 27. (csütörtök) 18:00

Helyszín: élő webinárium Zoomon

Ha nem tudsz ott lenni az élő előadáson, akkor is regisztrálj, mert elküldjük a felvételt. 

Add meg az adataidat

Az adatkezelés célja a hírlevélre való feliratkozás.

Adatkezelési szabályzat

Miről szól az előadás?

Hogyan legyél bátrabb?

Az énmárkaépítés sok tekintetben az önfelvállalásról szól. Merjük azt csinálni, amit igazán szeretünk, merjünk kiállni az emberek elé az ötleteinkkel, felvállalni a gondolatainkat.

Ezt a bátorságot fel lehet építeni.

Szedjük ezt a témát ízekre: Miből is áll valójában a bátorság? Lehet-e fejleszteni? Mivel jár, és milyen következményei lehetnek?

Egy előadás, a saját és ügyfeleim történeteivel fűszerezve.

Azt tenni, amit igazán szeretünk, kimondani, amit igazán gondolunk. Nem törődni azzal, mit fognak rólunk mások gondolni. Járni a saját utunkat, képviselni a saját világlátásunkat. Ez az igazi út az önazonossághoz. És ez az út a bátorságon keresztül vezet. 

Erről fog szólni a következő ingyenes előadásom.

Csábi Boróka

Ki az előadó?

Csábi Boróka – a Te vagy a brand alapítója

Azt mondják, merész a kommunikációs stílusom. Le merek írni és ki merek mondani dolgokat, amiket mások nem. Lehet, hogy igazuk van. Mert én valóban megtanultam legyőzni a gátlásaimat, és felvállalni a gondolataimat. És a hangsúly a megtanuláson van, mert én sem voltam mindig ilyen.

19 éves voltam, amikor 50 euróval a zsebemben elindultam, hogy megkapjam életem első állását Németországban. Viszont németül nem beszéltem.

Beutaztam egész Európát hajóval az Északi-tengertől a Fekete-tengerig. Szobalánynak mentem, de recepciósnak tettek be, mert addigra már két nyelvet beszéltem. 

Dolgoztam egy egyház felső vezetésében Koppenhágában. Küldetésekre küldtek, sokszor egyedül, Európa számos országába. Lehetetlen helyzeteket kellett megoldanom. Több mint 30 országban jártam életem során.

Aztán visszatértem Magyarországra, és internetes vállalkozó lettem. Sem az internethez, sem a vállalkozáshoz nem értettem. Eddig 7 különböző vállalkozásom volt. Ezek nagy része nem sikerült, de ezt nem bánom, mert mindegyikre szükség volt a fejlődésemhez. 

Aztán megjött az áttörés, és végre sikerült elérnem valamit, így most már igazán belekényelmesedhetnék egy szép életbe.

De egyszer csak gondoltam egyet, és azt mondtam magamnak: mindent elölről akarok kezdeni egy idegen világban, és így UAE-rezidens lettem.

Dióhéjban ennyi.

Bátor vagyok? Talán. De én ezt magamnak soha nem így fogalmaztam meg. Minden egyes ilyen döntésemnél rettegtem. Csakhogy annak ellenére is csináltam, hogy féltem.

Mibe kapaszkodtam ilyenkor? Mi segített át ezeken a nagy döntéseken? Ígérem, ebben az előadásban elmesélem. Ez most személyes lesz.

Kinek szól ez az előadás?

Énmárkaépítőknek.

Vállalkozóknak.

Útkeresőknek.

Akik szeretnének alkalmazottból vállalkozóvá válni.

Akik nem elégedettek a jelenlegi karrierjükkel, munkájukkal.

Akik szeretnének önazonosabban élni és kommunikálni.

Akik szeretnék tudatosabban építeni a birodalmukat.

Hogyan legyél bátrabb

Iratkozz fel a hírlevélre, és kérd az ajándék Hogyan legyél bátrabb című ingyenes webinárumot!