Feliratkozom a hírlevélre,

és kérem az ajándék

magabiztos megjelenés

című ingyenes
webináriumot

Magabiztos Megjelenés díjmentes webinárium

Az előadás 2024. május 9-én lezajlott, de a felvétel regisztráció után elérhető.

Add meg az adataidat

Az adatkezelés célja a hírlevélre való feliratkozás

Adatkezelési szabályzat

Miről szól az előadás?

Mi a magabiztos, karizmatikus nő titka?

Honnan ered az a fajta önbizalom, ami már messziről sugárzik egy ilyen nőről, akinek a társaságában azt érzed, hogy feltöltődsz pozitív energiával és „fertőző”  a magabiztossága?

Hogyan van az, hogy ezek a nők mindig „egyben vannak”, két lábbal állnak a földön: önbizalmuk teljében, mégsem önhitten. Egyensúlyban vannak önmagukkal és könnyedén élik meg a nőiességüket, miközben úgy erősek, hogy mernek „gyengék”, gyengédek lenni egy férfi oldalán?

Honnan ered a természetességük, hogyan tudják ezt a magabiztosságot, erőt és lágyságot ilyen játszi könnyedséggel megélni mind külsőleg, mind belsőleg? Hogyan tudnak mindig, minden helyzetben annyira csinosan, stílusosan, mégis ízlésesen megjelenni?

Milyen út vezet ahhoz az önbizalomhoz, a magabiztos megjelenés azon szintjéhez, amikor már nem azzal foglalkozol, hogy mit gondolnak mások? Amikor nem menekülsz a figyelem középpontjából és a kamerák elől? 

Amikor komfortosan érzed magad a bőrödben, helyzettől függetlenül, és amikor ez az érzés alap-állapotoddá válik, nem pedig egy újabb felvett szerepként működik.

Amikor vállalkozóként ez emel ki téged a tömegből, és ezt teszi különlegessé a brandedet, alátámasztva és hangsúlyozva ezzel az értékeidet?

Elérhető egyáltalán ez az állapot? Ha igen, hogyan? Mi szükséges hozzá? És ha elérted, hogyan tartható fent?

Eláruljuk: lehetséges! Ehhez kapod meg a támpontokat a MAGABIZTOS MEGJELENÉS előadáson Gál Csillától, aki maga is végigjárta ezt az utat.

Gál Csilla

Ki az előadó?

Gál Csilla – a Te vagy a brand megjelenésért felelős mentora

Csilla egyben holisztikus nőiességmentor is, stílus- és imázs-tanácsadó, pózoktató, magassarkús járástechnika tanár és sminkes.

Hat éve dolgozik azon, hogy Nőtársait a különböző területeken szerzett tudásával és az ebből szerzett tapasztalatával hozzásegítse a külső megjelenésük tökéletesítésében, ezen keresztül a Nőiességük, Nőiségük és magabiztosságuk felfedezésében, megélésében, ez által pedig az Énmárkájuk fejlesztésében. 

Mindemellett pedig hozzásegítse őket ahhoz, hogy biztonsággal megélhessék saját női energiáikat a magánéletben és a párkapcsolataikban.

Létrehozott egy olyan egyedi módszert (a Magabiztos Megjelenés Mátrixot), amely megtanítja a vállalkozó nőket arra, hogy a személyiség – viselkedés – öltözködés “mesterhármasát” tudatosan használva, hogyan legyenek pozitív hatással az ügyfeleikre, tárgyalópartnereikre, követőikre, karrierjükre, sikereikre.

Csilla nem arra törekszik, hogy a nőket újabb kategóriákba sorolja és keretek közé szorítsa, hanem az öltözködéssel és nőiességgel kapcsolatos valódi elakadások feltárásával és megszüntetésével mozdítja elő a saját, autentikus, önazonos stílus és a magabiztos megjelenés elsajátítását.

Munkája saját élete tapasztalatain és egyedi módszerein alapszik, hitelesen képviselve – és átélve – mindazt, amiben már több száz nőnek segített, és segít jelenleg is.

Kinek szól ez az előadás?

 • Vállalkozóknak, énmárkaépítőknek.
 • Azoknak, akik szeretnék, ha a megjelenésük tükrözné az elért sikereiket, vagy előre vetítené azokat.
 • Azoknak, akik szeretnének jó benyomást kelteni a fontos találkozók, események alkalmával.
 • Azoknak, akik szeretnének szintet lépni a megjelenésükben.
 • Azoknak, akik szeretnének önmaguk is karizmatikus személyiséggé válni.
 • De azoknak is, akik nem érzik magukat komfortosan a figyelem középpontjában.
 • Azoknak, akik menekülnek a kamerák elől és legszívesebben elbújnának, ha fotózásról van szó.
 • Azoknak akik nem érzik magabiztosnak önmagukat.
 • Akik keresik a saját stílusukat.
 • Akik nem elégedettek a megjelenésükkel.
 • Akikben ott van a vágy a változtatásra, de nem merik meglépni, vagy nem tudják, hogyan kezdjék el azt.

MAGABIZTOS MEGJELENÉS

Iratkozz fel a hírlevélre, és kérd az ajándék Magabiztos Megjelenés című ingyenes webinárumot!