fbpx

Németh Netti workshopok

Pinterest üzleti célokra workshop

8

Feltörekvő és még kevésbé ismert közösségi média platform a Pinterest. Külföldön már elég jól elterjedt a marketingcélú felhasználása, Magyarországon még nagyon kevés vállalkozás van, amelyik valóban ügyesen használná a Pinterestet.

Talán azért is lehet itthon csak néhány sikeres céges Pinterest oldalt látni, mert egyszerűen nem jutott még el a tudásanyag a magyar vállalkozókhoz arról, hogyan is tudnának előnyt kovácsolni a Pinterestből mint marketingcsatornából.

Ezért alkottuk meg Magyarország első számú Pinterest workshopját!

További részletek a tanfolyamról itt.  

TERVEZD MEG A SAJÁT GRAFIKÁIDAT - CANVA WORKSHOP KEZDŐKNEK

allo kepek tanfolyamokhoz

Canva – ha már ismered, imádod; ha még nem ismered, imádni fogod.

De mi is az a Canva?

A Canva egy grafikai tervezőplatform, lényegében egy webes felület, amelyet közösségi média-grafikák, prezentációk, plakátok, dokumentumok és egyéb vizuális tartalmak létrehozására használnak. Az alkalmazás sablonokat, stock képeket és videókat is tartalmaz, hogy pillanatok alatt elő tudj állítani vizuális tartalmakat. A Canvában továbbá a tartalomkészítés folyamatai egyszemélyes vagy több fős marketingcsapat részére is kialakíthatóak, amivel nagyon hatékonnyá lehet tenni az online anyagok előállítását.

További részletek a tanfolyamról itt.  

Szerencsésnek mondhatom magam, mert fiatalon megtaláltam a hivatásom, ami nem más, mint az online marketing. Ez egy nagyszerű eszköz ahhoz, hogy értéket teremtsünk, megmutassuk a kiválóságunkat és pozitív hatással legyünk a világra. Viszont ehhez az kell, hogy megtanuljuk jól és hatékonyan használni.

Ebben nyújtok neked segítséget. Az én területem azok az úttörő közösségi média platformok, ahol fontos a vizuális megjelenés, ezáltal könnyen felhívhatod magadra a figyelmet és pozícionálhatod magad a piacon. 

Németh Netti

Netti marketing témájú cikkei

A Canva szerepe a tartalommarketingedben

Létezik egy statisztika, miszerint 7 másodperced van arra, hogy megragadd egy ember figyelmét. A mai rohanó világban ez különösen fontos, hiszen el kell érned, hogy a felhasználók a folyamatos görgetés közben pont nálad álljanak meg és olvassák el a tartalmadat. Ebben nagy segítségedre lehet a kreativitásod és különböző grafikák, amivel könnyen ki tudsz tűnni a tömegből.

Elolvasom
Jelentkezés
Nincs folyamatban lévő jelentkezésed.
0
×

Cart