fbpx

WORKSHOPOK SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS, KÖZÖSSÉGI MÉDIA ÉS ONLINE MARKETING TÉMÁBAN

Kezdő, közepes és haladó szintek

BRand
0 +
Végzett tanuló
0
Előadó
0
Tanfolyam

Hogyan tanulj nálunk?

Minden egyes tanfolyamunkat úgy fejlesztettük ki, hogy önmagukban, modulszerűen is megállják a helyüket. Azaz, nem előfeltétele egyik tanfolyamnak sem, hogy elvégezz előtte egy másikat, mert mindegyik önmagában is egy teljesen érthető anyagot tartalmaz. Tehát, ha te marketinges, vállalkozó vagy szabadúszó vagy, és már tudod, hogy pontosan mit akarsz megtanulni, akkor bármelyik tanfolyamot kiválaszthatod, és tetszőleges sorrendben elvégezheted. Minden tanfolyamunk online, élő rendezvény formában elérhető, a felvételt a résztvevők megkapják. A könnyebb átláthatóság érdekében, két nehézségi szintet különbözetünk meg az online marketing képzéseink között. Ha nem tudsz kiigazodni töltsd ki ezt a rövid űrlapot és kollégáink visszahívnak.

Kezdő, közepes színtű tanfolyamok

Haladó szintű tanfolyamok

Brand challenge

Ültesd át a gyakorlatba, amit tanultál!

BRand

Mik is ezek a brand kihívások?

Megfigyeltük, hogy annak ellenére, hogy ügyesen megtanuljátok a tanfolyamokon, amit kell, sokszor jól jön még egy kis extra lendület és segítség, hogy alkalmazni tudjátok az elsajátított technikákat.

A Brand challenge mindig egy adott téma köré épülő, több héten át tartó program, ahol folyamatosan feladatokkal látunk el téged. És nemcsak feladatokat kapsz, hanem mellé tudást és példákat is. Elmagyarázzuk és alátámasztjuk, hogy miért pont úgy kell csinálni, mutatunk példákat, amelyek sikeresek voltak és bizonyítottak.

Ezzel segítünk téged abban, hogy tényleg alkalmazd is, amit megtanultál. Olyan, mintha minden nap ott lenne melletted egy szakértő, és tanácsokkal látna el, fogná a kezedet. Ötletel veled, beindítja a fantáziádat, megosztja veled a sikeres fogásokat, illetve rutinná teszi számodra a rendszeres tartalomkészítést.

Neked mire van szükséged?

A kihívások tematikusak: válaszd ki azt a területet, ahol a leginkább szeretnél fejlődni!

01

Brand challenge #kommunikáció

Egy munkafüzetekből álló kihívás, amely során heteken keresztül megmondjuk neked, hogy miről posztolj. Mutatunk jó sok példát is, elmagyarázzuk, mi működik és mi nem. Kitartásra nevelünk, és kimozdítunk a komfortzónádból. Beindítjuk vagy felpezsdítjük a márkádat. Akik elvégezték a kihívást, mind arról számoltak be, hogy pár hét után jöttek ügyfeleik a posztok által, és hogy egyre könnyebben ment nekik a posztolás.

Kommunikáció
Videó
02

Brand challenge #videó

Egy kihívás, ami rávesz, hogy sokkal több videós tartalmat tegyél közzé. Számodra is mumus a videózás? Tudod, hogy csinálnod kellene, de valahogy nehezen szánod rá magad, illetve nem ártana még egy kis tudást is összeszedni a témában? Videós oktatóanyagok formájában fogunk ránevelni, hogy sokkal több videót tegyél közzé. Valóban kihívás a javából.

Kezdd el ma!

Ezeket mondtátok rólunk

Nagyon tetszett a workshop, a fotós rész kifejezetten szenzációs volt! Kezdőként is érthető volt, szuper telefonos fotózási technikákat tanultam. A-tól Z-ig minden információt elmondtatok és belementetek a különböző részletekbe, így teljesen eltűnt a káosz a fejemből ezzel a témával kapcsolatban. Nagyon összeállt a kép és a “hogyan”, már el is kezdtem kidolgozni a cégem új arculatát és annak egységesítését. Köszönöm nektek!

Edina

természetgyógyász

Ez volt a harmadik workshopom nálatok és, mint a többi, ez is hihetetlen élmény volt. A workshop magas színvonalú és külön segítség volt, hogy összeért a többi tanfolyammal, így rásegített és nyomatékosított bennem sok fontos dolgot. A tanfolyamaitok alatt próbálok kritikus lenni és ott van a fejemben a kérdés "Hol van itt a hiba?", de rá kellett jönnöm, hogy ez hibátlan. Tőletek nem csak tudást, hanem inspirációt és motivációt is kapok mindig.

Andrea

közgazdász

Az összes tanfolyam azonnal használható, gyakorlati tudást adott. Nekem ez mindennél fontosabb, mert voltam már sokszor olyan képzésen, ahol nagyon jól éreztem magamat, belelkesültem, hogy hű, de fogom csinálni, és másnap semmit se tudtam, hiába írtam fel, jegyeztem meg. Sosem mondták el, hogyan kell csinálni, csak azt, hogy csináljam. És persze nem ment. Itt pedig szinte azonnal elkezdtük közösen és, mivel tudtam a hogyanokat, ezért önállóan később is ment.

Princz Nóra

személyes pénzügyi stratéga

A saját vállalkozásom kapcsán kezdtem el tudatosan építeni a Social Media felületeimet, viszont arra vonatkozóan, hogy miként lehet egy poszt szövegét kellő hatékonysággal megírni, nem volt elég információm, így ebben a témában felmerült kérdéseimre szerettem volna választ kapni, amely 100%-ban így is lett. Nagyon hasznos, beépíthető, használható gondolatokat és ötleteket kaptam. Jó szívvel foglak Titeket ajánlani, mert érthető, gyakorlatias formában van lehetőség a fontos infókat megkapni Tőletek.

Petra

networker

Nagyon szeretem a worshopjaitokat, mert egyszerűen megérthető, könnyen elsajátíthatóak a módszerek, és jól össze vannak szedve a gondolatok, tapasztalatok. Tetszik, ahogy Boróka elmondja, és tanítja, hogy széles körben képezzük magunkat a vállalkozásunk marketingjét illetően. Elmondja, hogy nem kell minden workshopon részt venni, viszont én azt látom, ha ezeken a workshopokon megszerzett tudást, ha úgy tetszik mozaikokat összegyűjti a vállalkozó, akkor összeáll a kép a fejében a saját brandjének kialakításával kapcsolatban. Én biztos vagyok abban, hogy az általatok kapott tudással felruházva komoly fejlődés indul meg a network marketing vállalkozásomban.

Zoltán

Online networker

Nagyon jó általános alapot adott, külön hasznosnak éreztem, hogy át néztük a saját profilunkat és helyben dolgoztunk is rajta élesben, úgy fejeztük be, hogy mindenki rögtön valami hasznos kézzel foghatót is hazavihetett. Boróka igyekezett mindenkire személy szerint is odafigyelni, mindenkinek a saját céljaihoz és igényeihez kapcsolódóan segíteni, tanácsot adni könnyen érthető stílusban. Örülök, hogy részt vehettem.

Dévényi Flóra

HR

Eddig is voltak blog cikkeink, de valahogy úgy éreztem, nem igazán működnek. Ezért segítséget, útmutatót kerestem arra, hogyan lehet jobb blog cikket írni, hogyan lehetek eredményesebb. Sok szempontból kaptam választ a kérdéseimre, és bizonyos dolgok más megvilágításba kerültek. Emellett sok további hasznos információval gazdagodtam, amit még figyelembe kell venni amellett, hogy jó cikket írunk. Mindenkinek ajánlom, aki még eddig nem használta ezt a lehetőséget, illetve úgy érzi, hogy a blog cikkei nem hozzák a várt eredményt.

Nóra

magán egészségügyi szolgáltatás

Vártam ezt a tanfolyamot és nem csalódtam mert nagyon sokat tanultam. Legjobban az ellenőrző lista tetszik, mert a megfelelő irányba fordítja és ott is tartja a gondolkodásunk irányát és a gyakorlati tevékenységünket. Rengeteg felesleges vakvágánytól kímél meg ez a tudás, köszönöm, hogy átadtad nekünk.

Dr. Scheuring Zsolt

orvos

Részt vettem a tanfolyamon, elképesztően élveztem. Az előadók profik, közvetlenek, azonnal érezhette az ember, hogy jó helyre érkezett. A szakmaiság megkérdőjelezhetetlen. Profi. A tudást azonnal lehet használni, a gyakorlati tippek, tanácsok azonnali minőségbeli változtást is tudnak hozni. Amellett, hogy hosszútávon érdemes megfogadni az itt tanultakat. Hálás vagyok, hogy itt lehettem. Csakis ajánlani tudom mindenkinek!

Molnár Gabriella

online networker

Boróka minden előadásán - már ismeretlenül is - nagyon hitelesen és személyesen adja elő a tananyagot. Sokszor volt olyan érzésem, hogy ez egy személyes konzultáció vele, testreszabott volt az egész workshop. Minden mondata tömör lényeg és valamilyen korábbi tapasztalaton, vagy kutatáson alapul. Tudatosan összerakott programot tanulhattunk meg több kurzuson keresztül ahhoz, hogy az online térben előnnyel indíthassunk a nagy piaci zajban. Egy-egy kurzus után később megvan az utánkövetés is, ami plusz pont bárki mással szemben. Megvan a személyessége az egésznek.

Tomi

építészmérnök

Mielőtt rátaláltam a Te vagy a brand workshopokra nagyon sok lehetőséget megnéztem, mivel a napi munkámhoz szükségessé vált, hogy frissítsem, aktualizáljam a marketinggel kapcsolatos ismereteimet. A Linkedin tanfolyamot nagyon vártam, mert számomra ez egy viszonylag új social média felület volt, mint a networking egyik legerősebb, és talán még annyira nem felkapott ága. Ha most azt gondolod, hogy jaj, ebben semmi nehéz nincs, részben igazad van. De én nem a felhasználói szint miatt „érkeztem”, hanem hogy professzionálisan, a legtöbbet kihozva a lehetőségeimből tanuljak meg dolgozni a felülettel. Minden kérdésemre választ kaptam, és napi szinten használom a tanultakat.

Czink Dóra

marketinges

A Frappáns szövegírás workshop nagyszerű volt. Csupa hasznos és értékes tudással gazdagodtam. Könyves területről érkeztem, fő célom a Facebook és LinkedIn posztok javítása, felturbózása volt. A bennem felmerült kérdésekre választ kaptam. Tetszett a világos, érthető és szemléletes bemutatás, illetve Boróka káprázatos és vérprofi személyisége. Kedvencem a csekklista, mert itt van velem, elég csak rápillantani, beugranak a tanultak, és tudom mire kell figyelnem. Profik vagytok abban, amit csináltok. Aki jelentkezik hozzátok, azt kapja, amit ígértek, mindezt remek stílusban, áttekinthető és rendszerezett módon. Nincs sallang és mellébeszélés, tudás van és értékteremtés.

Zsóka

marketing asszisztens

A saját vállalkozásom kapcsán nemrég kezdtem el tudatosan odafigyelni és építeni a közösségi média felületeimet, viszont arra vonatkozóan, hogy miként lehet egy poszt szövegét kellő hatékonysággal megírni, nem volt elég információm, így ebben a témában felmerült kérdéseimre szerettem volna választ kapni a workshop által, amely 100%-ban így is lett. Gyakorlatilag nekem minden ott elhangzott információ még új volt, nagyon hasznos, beépíthető, használható gondolatokat és ötleteket kaptam. Jó szívvel foglak Titeket ajánlani az ismerőseimnek, csapattagjaimnak, mert érthető, gyakorlatias formában van lehetőség a fontos infókat megkapni Tőletek, Boróka pedig vérprofi a szakmában, úgyhogy a legjobbtól tanulhatunk.

Vajay Petra

networker

A workshop nagyon formabontó volt, sokat tanultam tőletek. Külön tetszett, hogy Orsi szakmai fotós szemmel tanított minket és segített nekünk abban, hogy minél jobb képeket készítsünk. Olyan tippeket és trükköket osztott meg velünk, amiket máshol nem hallottam még. A színvariációk és a paletta javaslatok is sokat fognak segíteni nekem a munkám során. A tanfolyamaitok nagyon gyakorlatiasak, ilyet máshol nem tapasztaltam, ezért szeretem őket. Nálatok nem csak a “Hol?” kérdésre kapok választ, hanem a “Mit?” és a “Hogyan?” kérdésre is.

Zoltán

networker

Ismét magasan az elvárásaim feletti minőséget kaptam. Áprilisban részt vettem a Frappáns szövegírás workshopon, ezt követően azonnal jelentkeztem erre a Blog, ami vonzza az ügyfeleket workshopra. A kettő nagyon jól összeért, nagyon klasszul bekeretezte a blog témát, nekem nagyon sokat segített. Én azt gondolom, még nem voltam olyan workshopon a Te vagy a brand szervezésében, ahol mellébeszélést tapasztaltam volna. Kő kemény, naprakész tudásanyag, vérprofi módon feldolgozva, és érthetően átadva. A profizmusotok, igényességetek és szakmai alázatotok miatt ajánlak benneteket.

Andrea

közgazdász

Pozitív csalódás volt a workshop! Előtte már sok dolognak utánanéztem, így nem hittem, hogy fogtok újat mondani. Az igazság, hogy többet is kaptam tőletek, mint amire számítottam. A téma komolyan volt véve, de mégis tiszta és érhető volt. Tetszett az, hogy jól felépített és interaktív volt. A feladatok segítettek, hogy gyakorlatban is alkalmazzuk a tanultakat és szuper lehetőség volt, hogy egy fotós segített kiértékelni őket, illetve tanácsokat adott a tökéletesítésre.

Csilla

kertészmérnök

Legújabb workshopok

Válogass az időpontok közül

A te vagy a brand küldetése

A Te vagy a brand küldetése: inspirálni a vállalkozókat, hogy felvállalják magukat, értéket teremtve kommunikáljanak, és kiteljesedjenek egy olyan szakmában, egy olyan ügyért, küldetésért, amelyben szívük, lelkük benne van.Korszerű és gyakorlatorientált marketingoktatásainkon és szolgáltatásainkon keresztül megadni a fejlődni vágyó vállalkozók és marketingesek számára az ehhez szükséges tanításokat, eszközöket és motivációt, eközben pedig hitelesen mindig példát mutatni a saját brandünkkel is a márkaépítés terén. Megmutatni és megtanítani, hogy kellő szorgalommal és szakértelemmel igenis meg lehet csinálni!

Te vagy a brand Előadók

Te vagy a brand – Alapító

LinkedIn szakértő

Tartalommarketing specialista 

Facebook hirdetések 

Fotós, vizuális márkaépítő

Összes workshop

Minden tanfolyamunkat szívesen rászabjuk a cégedre, tevékenységedre is. Gyakran járunk ki nagyobb cégekhez, ahol a marketinges vagy az értékesítő csapatnak adjuk le a kért anyagot.

Erről itt tudsz tájékozódni.

Ha még mindig maradtak megválaszolatlan kérdéseid, töltsd ki ezt az űrlapot és visszahívunk!

Nemsokára további anyagokkal és tanfolyamokkal jelentkezünk!

Jelentkezés
Nincs folyamatban lévő jelentkezésed.
0
×

Cart