SalesPro

Kihozzuk a maximumot az értékesítőkből

Mi az a SALESPro előfizetés?


Folyamatos támogatás és motiváció értékesítők számára. Egy eszköz értékesítési vezetők számára a csapat eredményének fokozására.

Tudástár rövid, de ütős online kurzusokkal, hiteles szakértőktől, akik évtizedek óta dolgoznak az értékesítés területén.

Egy aktív és támogató közösség, ahol az értékesítő motiválva érzi magát.

Kinek való?


Értékesítőknek

Értékesítési vezetőknek

Azoknak a cégvezetőknek, akik maguk is szoktak értékesíteni

Azoknak, akik ki szeretnék tanulni ezt a szakmát, és sikeres értékesítőként szeretnének elhelyezkedni

Miért hoztuk létre ezt a tagsági rendszert?

Egy cég túlélése egyenes arányban áll az értékesítési csapata minőségével.

Az értékesítők a legértékesebb munkatársak, és ezzel minden cégvezető tisztában van.

Jó értékesítőt találni nehéz, de nem lehetetlen.

Ezen felül az értékesítőket soha nem hagyhatod magukra, folyamatos képzéseket kell biztosítanod a számukra.

Az értékesítők folyamatos motiválása, képzése és inspirálása az egyik legsürgetőbb feladat egy cég számára.

Szervezd ezt most ki hozzánk, a SalesPro rendszerébe.

Milyen tanfolyamokat találsz már a rendszerben?

Kinek való a SALESpro?

Ingadozó teljesítmény

Motivációhiány

Tudáshiány

A szakmai támogatás hiánya 

A szervezettség és folyamatok hiánya

Ezek szokták azt okozni, hogy egy értékesítési csapat teljesítménye nem éri el az elvárt szintet. 

A SalesPro értékesítőknek, értékesítési vezetőknek és cégvezetőknek adja meg a folyamatos szakmai segítséget és a motiváló közösséget.

A salespro oktatói

Koch Róbert

SalesPro Alapító

Van egy küldetésem: Megbecsült és elismert szakma legyen az értékesítés!

Tudod, én is porszívóügynökként kezdtem, de vezettem sales csapatokat is – ez utóbbi mind a mai napig velem maradt. 6 évig vezető értékesítőként több mint 500 szerződést kötöttem, és elértem, hogy jelentősen lerövidüljön az értékesítési ciklus. Ezt a tudást sikerült másoknak is átadnom a csapatban. Itt ébredtem rá először, hogy az értékesítés tanítható.

2018-ban indítottam el saját vállalkozásomat, melynek több üzletága is van: kiszervezett értékesítés, ezen kívül pedig egy később felépült tanácsadói szolgáltatás, azaz mentorprogram is. Ezeken keresztül szereztem egyre több tapasztalatot abban, hogy a tudás milyen formában adható át.

Az elmúlt 12 évben több ezer tárgyalást bonyolítottam le. Tudom, hogy egyetlen cég sem tud életképesen működni kitűnő értékesítők nélkül, mégis úgy érzem, hogy az értékesítés ma még nem egy igazán megbecsült szakma. Így a céljaim között szerepel, hogy ez a terület, melyet értékesítésnek hívunk, sokkal elismertebbé váljon. 

A SalesPro rendszerét azért hoztam létre, hogy az országban minél többen értsétek az értékesítést, tudatosan tudjátok alkalmazni a működő technikákat, és hogy teljesüljön fenti küldetésem.

Csábi Boróka

SalesPRo alapító

Az elmúlt években a Te vagy a branden keresztül szinte minden iparágba és területbe beleláttam. Építettem énmárkát állami cégek vagy óriásvállalatok vezetőinek, az értékesítőkön át egészen a sminkes vagy kozmetikus egyéni vállalkozókig.

Jómagam is gyorsan felépítettem egy átütő személyes márkát. Több száz embert mentoráltam, és több ezer embert képeztem a személyes márkaépítés különböző folyamataiban. 

Egész karrieremet a kommunikáció különböző területein töltöttem, a PR-tól kezdve, a marketingen keresztül az értékesítésig. A SalesPro rendszerében az énmárkaépítést és a social selling rendszerét fogom tanítani, ami az értékesítés egyik legmodernebb módszere.

Továbbá több cég vezetőjeként megtapasztaltam, mennyi múlik azon, hogy erős értékesítési csapatot építsünk fel. Mondhatni, ezt a rendszert picit magamnak is csináltam. Beteszem az értékesítési csapatomat a SalesPro-ba, és végre megoldott, hogy folyamatos motivációt és képzést kapjanak. Ha elküldöm őket egy tréningre, kifizetek több százezer forintot, és talán pár hétig érezhető is lesz a hatása, de utána a teljesítmény megint elkezd ingadozni. Nekem olyan megoldás kell, ami folyamatosan figyel az értékesítőimre. Úgy érzem, sok cégnek fogunk tudni ezzel a rendszerrel segíteni. 

Baranyai Dávid

Értékesítési szakértő

Az értékesítés ugyanolyan szakma, mint bármelyik másik. Ha jók akarunk benne lenni, akkor érdemes éppen úgy megtanulni, mint egy szakmát.

18 éves tapasztalattal rendelkezem az értékesítés területén. Van gyakorlatom bankhitel- és számlatermékek, tisztítószerek, takarítógépek, könyvelési applikációk, kereskedelmi szoftverek és egyéb szolgáltatások értékesítésében is. Olyan értékesítési módszereket adok át, amelyek a magyar piacon, gyakorlatban letesztelt módszerek, és amelyek bármely termék vagy szolgáltatás értékesítésére használhatók.

Az évek alatt több száz ügyfelem és több ezer kiküldött árajánlat segített hozzá, hogy jobb értékesítő legyek. A kizárólag jutalékon alapuló értékesítés pedig a legjobb tanulópadként szolgált ahhoz, hogy az értékesítés fortélyait elsajátítsam.

Fő célkitűzésem, hogy olyan szemléletet adjak az értékesítőknek, amellyel rövidebb idő alatt sokkal nagyobb bevételre tesznek majd szert, úgy hogy eközben ők is és az ügyfeleik is élvezik, amit csinálnak.

 

Palánkai Gábor

üzleti mentor

Több mint 20 éve vezetek cégeket, nem vallom magam sem trénernek, sem tanácsadónak. Cégvezető vagyok, a mai napig is. Fő profilom a cégépítés, egy saját, gyakorlatban kikristályosodott rendszer szerint. Mivel a cégek 90%-a értékesítésről szól, rendszeresen képeztem értékesítőket és értékesítési vezetőket is, illetve építettem fel sales folyamatokat. 

KKV cégek vezetőjeként én magam is, mind a mai napig folyamatosan értékesítek, a 20.000 Ft-os gyerekbiciklitől a 40.000.000 Ft-os karbantartási projektekig. Vezettem 160 férőhelyes éttermet, sportszer-üzletláncot, építettem fel autószalonokat, jó néhány iparágban voltam aktív cégvezető.  Az egyik cégemet 2011 nyarán alapítottam, a 2012-es árbevétele 720 millió Ft volt, és ezt a vállalkozást 2013-tól a cégépítési rendszernek köszönhetően már csak heti 1 napban vezettem. Ez az egyik dolog, amire a legbüszkébb vagyok. 

Hiszem, hogy mindenki értékesítő, csak nem mindenki tudja ezt magáról!

Mit fejleszt a salespro

Az értékesítési vezető számára egy képzési rendszert biztosítunk, amely segítségével fejlesztheti csapatát.

Célunk fenntartani az értékesítők motivációját, csökkenteni a fluktuációt és az ingadozó teljesítményt.

Növeljük az értékesítők önbizalmát azáltal, hogy növeljük a tudását.

Olyan gyakorlatorientált képzések, amelyeket tapasztalt előadók tartanak, feladatokkal és gyakorlatokkal.

Biztosítjuk a folyamatos kérdezési lehetőséget és a támogatást egy szakembercsapattól, amelynek tagjai különböző erősségekkel rendelkeznek.

Veletek együtt fejlesztjük a rendszert, figyelembe véve az észrevételeket és kéréseket, rugalmasan adaptáljuk a tananyagokat a ti igényeitekhez igazítva.

Nagyvállalatoknál az online képzéseket személyes képzésekkel is kombináljuk a legnagyobb hatékonyság érdekében.

Küldetésünk a folyamatosság, értékünk a változatosság

SALESPRO TAGSÁG

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb támogatást

SalesPro Silver

5900 Ft Havonta
 • ○ Kisvállakozóknak ajánljuk
 • ○ Motiváló közösség
 • ○ Folyamatos kérdezési lehetőség
 • ○ Havi 1 élő online képzés és kérdezz-felelek
 • ○ Havi egy videós oktatóanyag
 • ○ Negyedévente egy üzleti networking esemény
silver

SalesPro Gold

36000 Ft Havonta
 • ○ KKV számára ajánlott
 • ○ 8 fős csapatig
 • ○ Motiváló közösség
 • ○ Havi 1 élő online oktatás és kérdezz-felelek
 • ○ Havi 4 új videótanfolyam
 • ○ Lehetőség személyes képzésekre
gold

SalesPro Enterprise

Egyedi Félévente
 • ○ 8 fős csapat felett
 • ○ Nagyobb csapat esetén jelentős árkedvezmény
 • ○ Értékesítési vezető számára tréingvázlatok
 • ○ Havi 4 új videótanfolyam
 • ○ Kéthavonta személyes képzések gyakorlatokkal

Gyakori kérdések

Le tudom-e mondani, ha nem tetszik?

Természetesen, írj egy e-mailt a salespro@tevagyabrand.hu címre, vagy  a fiókodon keresztül szüntesd meg az előfizetésedet. Nagyvállalatok esetén egyedi szerződést kötünk.

Van-e éves vagy féléves előfizetés?

Igen, 8 fő felett egyedi ajánlatot készítünk megrendelőinknek és jelentős kedvezményt tudunk biztosítani.  

Nekem ez egy picit sok pénz. Meg fogja érni?

Megfogadva a tanácsainkat, egyszerűen lehetetlen, hogy ne tudj többet eladni.  Fogd fel ezt egy befektetésnek. Ha pedig nem engedheted meg magadnak a Gold előfizetést válaszd a Silver verziót. 

Cégként elszámolható-e költségként? 

Természetesen, számlát adunk a regisztrációkor megadott cég nevére, melyet minden hónapban elküldünk, miután levonódott a kártyádról az összeg. 

Több regisztrációval szeretnék csatlakozni.

8 regisztráció felett egyedi ajánlatot készítünk számotokra.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy kidolgozzuk számodra az egyedi ajánlatot: salespro@tevagyabrand.hu.

Én haladó vagyok a sales-ben, fogtok tudni nekem újat mondani?

Száz százalékig biztos vagyok benne. Rengeteg tananyagot találsz a rendszerben is, és minden előadónak más-más erőssége van a sales területén belül. Folyamatosan tágítani fogjuk azt, amit eddig az értékesítésről gondoltál, és a legmodernebb eszközöket kapod meg tőlünk. 

Én kezdő vagyok, nem lesz ez túl erős nekem?

Kezdők is teljesen érteni fogják. Figyelünk erre.

Kisvállalkozó vagyok, mit ajánlasz? 

Lépj be a SalesPro Silver csomaggal, folyamatosan támogatunk abban, hogy egyre jobb értékesítővé válj. 

Sales-vezetők is jöhetnek?

Naná, a vezetőnek hatalmas segítség lehet ez a rendszer, és őket is folyamatosan képezzük a stratégiatípusú anyagainkon keresztül. Illetve téríningvázlatokat kap tőlünk, hogyan tudja oktatni a csapatot a videótanfolyamokkal, amiket a rendszerben talál. 

Cégvezetők is jöhetnek? 

A KKV-kra jellemző, hogy a cégvezető még ugyanúgy értékesít, és a nagyobb megrendelőkkel személyesen ő tárgyal. Természetesen számára is nagyon hasznosak lesznek ezek az anyagok. 

Még mindig lenne pár kérdésem

Írd meg nekünk, mi az értékesítésben jelenleg legnagyobb problémád, és mi segítünk megoldani!

Milyen videókat szeretnél látni? Folyamatosan fejlesztünk!

Van további kérdésed? Írj nekünk most! Pár órán belül válaszolunk. Email: salespro@tevagyabrand.hu

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0