Találd ki magad!

élő, személyes workshop 


A stratégia hiánya az énmárkaépítésben hosszú távon kudarchoz és káoszhoz vezet.

Nap mint nap látom az énmárkaépítők körében, hogy a kommunikációjuk zavaros, és látszik, hogy saját magukat sem definiálták.

Ha te nem érted saját magadat, ha nem tudod pontosan, ki vagy, és hogy ezt hogyan szeretnéd megmutatni a világnak, akkor hogyan várod el a közönségedtől, hogy értsen téged?

Ha nem látod a saját erősségeidet, és hogy hogyan tudnál belőlük előnyt kovácsolni, erőtlen lesz a márkád, és nem fogsz tudni kitűnni a tömegből.

Ha nem tudod, mit és hogyan akarsz képviselni, a motivációd is hamar el fog apadni, mert kifogysz a mondanivalóból.

Ha igazán sikeres énmárka szeretnél lenni, ahhoz az első lépés, hogy: Találd ki magad!

Miért hoztuk létre ezt a tanfolyamot?

Több száz óra konzultáció után látom, hogy az emberek mennyire nincsenek tisztában saját magukkal, és mennyire nem tudják magukat kívülről, objektíven megítélni.

Talán nem is reális, hogy elvárjuk bárkitől, hogy külső segítség nélkül teljesen tudatossá váljon saját megítélésével kapcsolatban.

Valamiért képtelenek vagyunk önmagunkat objektíven látni. Önleértékelés, kudarcok, félelmek, tévhitek, eltemetett álmok, vagy magától értetődőként értékelt szuperképességek játszhatnak közre abban, hogy képtelenek vagyunk saját magunkra objektíven tekinteni.

Egy izgalmas utazásra hívlak, amely során kérdezéstechnikával és önismereti gyakorlatokkal felszínre hozzuk az erősségeidet, és hogy mit kell kidomborítanod a márkaépítésnél.

Megtanuljuk, hogyan építsd fel a saját tudatos értékrended, a karakteredet, a megjelenésedet és szakmai üzenetedet, és hogy mindebből hogyan alakíts ki egy önazonos vállalkozást.

Ez az egész napos interaktív workshop abban segít, hogy teljesen önazonos és hiteles énmárkát alakíts ki, ezáltal pedig olyan piacképes és egyedi vállalkozást hozz létre, amelyben 100%-ban ki tudsz teljesedni! 

Kinek szól a tanfolyam?

Útkeresőknek

Énmárkáknak, akik nem elégedettek az eddigi eredményeikkel.

Alkalmazottból vállalkozóvá válók számára.

Azoknak, akik szeretnének tudatosabbá válni önmagukkal kapcsolatban.

Azoknak, akik belefásultak a jelenlegi helyzetükbe, és új irányokat keresnek.

Azoknak, akik úgy érzik, nem tudják megfogalmazni saját magukat.

Mit kapsz ezen a napon?

4 tematikusan egymásra épülő előadást.

4 interaktív gyakorlati részt feladatokkal, melyek az előadásokra épülnek – ezeket együtt oldjuk meg, és át is tudod őket velem beszélni.

Egy munkafüzetet nyomtatott és digitális formában, amely leköveti a teljes előadást, és végig használni fogjuk.

A prezentációkat megkapod digitális formában.

Kérdezhetsz tőlem, bármikor, bármennyit.

Feltöltődsz, tele leszel új lendülettel.

És megismersz még néhány nagyon jó fej, hasonszőrű embert.

Korlátlan mennyiségű frissítőt (víz, kávé, tea, sós és édes aprósütemény, szendvics).

Mindezt egy igényes, magas színvonalú helyszínen, ahol teljes mértékben a tanulásra tudsz koncentrálni.

És ami a legfontosabb: az áttörést. Végre szárnyalni fog a személyes márkád!

 

Csábi Boróka

"

Csábi Boróka

A TE VAGY A BRAND ALAPÍTÓJA

Az elmúlt években a személyes márkaépítés során szinte minden iparágba és területbe beleláttam: állami cégek vagy óriásvállalatok vezetőitől kezdve, az értékesítőkön át egészen a sminkes vagy kozmetikus egyéni vállalkozóig. Nemigen tudtok már meglepni semmivel.

Jómagam is gyorsan felépítettem egy átütő személyes márkát, 2 év alatt elértem, hogy a magyar marketingszakma egyik jelentős befolyásaként tartsanak számon. Több száz embert mentoráltam, és több ezer embert képeztem a személyes márkaépítés különböző folyamataiban, több 10 ezer ember követ a különböző közösségimédia-platformokon, és olvassák a cikkeimet, posztjaimat napi szinten. 17 éve foglalkozom önfejlesztéssel, és 11 éve online marketinggel. Egész karrieremet a kommunikáció különböző területein töltöttem, a PR-tól kezdve, a marketingen keresztül az értékesítésig. Azt hiszem, megtaláltad azt az embert, aki tényleg tud neked segíteni! Azokat várom erre a műhelyre, akik komolyan gondolják a személyes márkájukat. Én 120%-ot fogok beleadni, és Téged is erre kérlek!

Miről fog szólni ez aZ egész napos képzés?

  1. rész

Előadás arról, miből tevődik össze egy énmárka, hogyan láthatod egyetlen rendszerként és folyamatként az énmárkaépítést: mely részei szokták okozni az elakadásokat, és milyen alapköveket kell hozzá egy stratégia mentén lefektetni. 

Az ehhez kapcsolódó feladatok és kidolgozásuk a munkafüzetedben. 

Eredménye: tudatos alapokra kerül az énmárkád, és egy keretrendszerben tudsz rá tekinteni.

  1. rész

Előadás az önismeretről a személyes márkaépítésben. Megérted, mennyire fontos, hogy felfedezd az erősségeidet, és hogy arra építsd a márkádat.

Az ehhez kapcsolódó feladatok és kidolgozásuk.

Eredménye: sokkal tudatosabbá válsz önmagaddal kapcsolatban, tisztába kerülsz az erősségeiddel, értékeiddel és kvalitásaiddal, melyeket érdemes kihasználod a személyes márkaépítés során.

  1. rész

Előadás arról, hogy az önismerethez és a piacismerethez mennyire fontos, hogy megtanuljunk figyelni rá, mit mondanak mások, és építkezni a hasznos visszajelzésekből. Kidolgozzuk az énmárkád alapköveit.

Eredménye: sokkal tudatosabbá válsz saját magaddal kapcsolatban, és stabil alapkövekre állítjuk az énmárkádat.

  1. rész

Előadás arról, hogyan építs fel egy vállalkozást az erősségeidre alapozva, amelyben teljes mértékben önmagad tudsz lenni, ezáltal kihasználhatod a benned rejlő potenciált.

Az ehhez kapcsolódó feladatok és kidolgozásuk.

Eredménye: miután megértetted, hogy ki vagy, és miben vagy jó, már látnod kell, hogyan lesz ebből életképes vállalkozás, és azt is, hogy hogyan érdemes elindulni, vagy a már meglévő vállalkozásodat újragondolni annak a tudásnak a fényében, amelyet a nap folyamán megszereztél önmagaddal kapcsolatban. 

mikor lesz az előadás?

Időpont: október 14.

 9:30 – 18:30

Maximum létszám: 20 fő

Helyszín: Ensana Thermal Margaret Island Hotel

Margit-sziget, 1007 Budapest

100% garancia

Ha nem egy 100%-ban gyakorlatias, alkalmazható és érthető tanfolyamot kapsz, 30 napig visszatérítjük a teljes vételárat, és 1 óra ingyenes marketing-tanácsadást is kapsz az előadótól.

találd ki magad!

Előadás

személyes részvétellel
160000
90 000 Ft
  • Munkafüzet
  • Minden prezentációt megkapsz
  • Korlátlan frissítőfogyasztás
  • Limintált férőhely
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0