Feliratkozom a hírlevélre,

és kérem az ajándék

Eszközök az életcélod felismeréséhez

című ingyenes
webináriumot

Az előadás már lezajlott, de a felvételhez még hozzá lehet férni a feliratkozás után. 

Add meg az adataidat

Az adatkezelés célja a hírlevélre való feliratkozás

Adatkezelési szabályzat

Miről szól az előadás?

Tisztánlátás 

A kétségek lebénítanak. 

A tisztánlátás bevonzza a megfelelő lehetőséget, kapcsolatokat és eszközöket.

Ha sikerül tiszta képet alkotnod arról, hogy valójában mit akarsz, akkor a kulcsokat is megkapod az ajtókhoz, amelyeken be kell hozzá lépned. 

Tűnődtél már azon, hogy milyen jó azoknak, akik tudják, mit akarnak? Akik rátalálnak valamire, ami elképesztően vonzza őket, a szenvedélyükké válik, majd képesek az egész életüket annak szentelni?

Hogyan lehetnek ilyen szenvedélyesek és kitartóak? Honnan tudták már fiatalon, hogy mivel akarnak foglalkozni? Honnan merítik a motivációjukat nap mint nap?

Ezen az előadáson támpontokat és eszközöket kapsz arra, hogyan fedezd fel, hogy mi a Te szenvedélyed, életcélod, és hogyan alakítsd ki a karrieredet, vállalkozásodat ennek függvényében. 

Csábi Boróka

Ki az előadó?

Csábi Boróka – a Te vagy a brand alapítója

AZT CSINÁLNI, AMIT SZERETSZ, AMIBEN JÓ VAGY, ÉNMÁRKÁT ÉPÍTENI ÖNAZONSAN, FELVÁLLALNI MAGAD, ÉRTÉKET TEREMTENI, MINDEKÖZBEN ELÉRNI AZ ANYAGI CÉLJAIDAT - ez a Te vagy a brand küldetése.

Emlékszem az első komolyabb munkahelyemre, ahol toborzóként dolgoztam egy nemzetközi könyvkiadónál Koppenhágában. Néha azon tűnődtem, hogy egy-egy általam toborzott személy teljesen rossz pozícióra lett kijelölve. Láttam, hogy nem abban jók, és nem azt kellene csinálniuk, amit kaptak. Akkor még nem volt elég tudásom, sem elég befolyásom, hogy bármit is tegyek ez ellen, de tisztán emlékszem, hogy már akkor azon gondolkodtam, milyen lenne egy olyan szervezetben dolgozni, ahol tényleg mindenki azt csinálja, amiben igazán jó, és emiatt minden nap lelkes és motivált. Mekkora különbséget jelentene. 

34 éves voltam, amikor az én fejemben összeállt a kép. Rengeteget dolgoztam magamon, számtalan önfejlesztő tanfolyamon vettem részt, könyveket olvastam, mert szerettem volna egy sokkal magabiztosabb személlyé válni. Éreztem, hogy van bennem valami, de nem mertem felvállalni azt. A sok belső munka eredményeként egy ponton összeállt a kép, és egyszer csak kirajzolódott az út előttem. Meghatározó élmény volt, mert attól a ponttól kezdve, mintha minden elkezdett volna magától működni az életemben, tudtam végre, ki vagyok és mit akarok. És akármennyire is féltem, a vágy, hogy átadjam, ami bennem van, erősebb volt, mint a rettegés attól, hogy mit fognak gondolni rólam az emberek. A mai napig ez a sikerem titka, én célon vagyok.

Énmárkaépítő specialistaként több száz emberrel beszélgettem, és több ezer embert oktattam a kurzusaimon keresztül. Mindig mélyen foglalkoztatott a kérdés, miért van az, hogy az emberek nem látják magukat úgy, ahogy én látom őket. Így nem lehet énmárkát építeni! Önismeret nélkül sosem lesz önazonos és átütő egy énmárka. Így keveredtem egyre jobban az önismeret területére, és rájöttem, hogy az énmárkaépítésben az önismeret elkerülhetetlen tényező. Egyre mélyebbre ástam magam a témában, milyen eszközök, módszerek vannak arra, hogy felismerjük, kik vagyunk és mit akarunk. Évek óta kutatom, tanulom ezt a témát. Ezen az előadáson megosztom veled, meddig jutottam abban, hogy feltérképezzem, mik azok a támpontok, amelyek segítenek megtalálni az életcélunkat.

Kiknek szól ez az előadás?

Útkeresőknek.

Azoknak, akik megerősítést keresnek abban, amit kiválasztottak maguknak.

Akik szeretnének alkalmazottból vállalkozóvá válni.

Akik nem elégedettek a jelenlegi karrierjükkel.

Akik szeretnének önazonosan élni és kommunikálni.

Vállalkozóknak, akik szeretnék tudatosabban építeni a birodalmukat.

Eszközök az életcélod felismeréséhez

Találd meg, hogy Neked mi az utad!

Teljesen díjmentesen másfél óra színtiszta tudásanyag.