Kosár

Tudatos énmárkaépítés
az alapoktól

videótanfolyam


Tudd, hogy mit akarsz képviselni!

Építs énmárkát tudatosan!

Találd meg az erősségeidet!

Legyen tudatos stratégiád!

Önazonos és hiteles énmárkaépítés

Azon évek alatt, míg több száz óra tanácsadást végeztem, és több ezer embert oktattam workshopokon keresztül a személyes márkaépítésre, megfigyeltem, hogy mindig volt egyetlen dolog, ami a legnagyobb fejtörést okozta a személyes márkáknak. Akkor is, ha már évek óta építettek márkát, és akkor is, ha csak pár hónapja kezdték.

Ez volt az a dolog, ami miatt az ügyfelek a segítségemet kérték, és ez volt az a dolog, amit a cégek is mindig első képzésként rendeltek meg a személyes márkaépítésben.

Ez nem más, mint az a témakör, hogy egyáltalán hogyan találd ki magad mint személyes márka? Mi legyen a koncepció, az üzenet, mit képviselj?

Ez az igény szülte ez a hiánypótló tanfolyamot: Tudatos énmárkaépítés az alapoktól – azaz, hogyan találd ki magad.

Amikor azt látod, hogy valakinek nagyon jól megy az énmárkája, akkor egy dologban biztos lehetsz: a személy teljesen tisztában van vele, hogy mit képvisel, mi a szakmai üzenete, mi az értékrendje és hogyan különbözeti meg magát a piacon.

A sikeres énmárkaépítés mögött ugyanis mindig tudatos tervezés áll.

Ennek a módját tudod megtanulni ezen a képzésen. 

Ebből a tanfolyamból megtanulod

Mi is az a személyes márkaépítés, milyen elemei vannak, és hogyan kell azt kidolgozni.

Megtanulod, mi fog igazán ütőssé és sikeressé tenni egy személyes márkát.

Megérted, mik a Te személyes márkád építőköveit.

Kidolgozod a személyes márkastratégiádat, és tudatos márkaépítővé válsz.

én is évek óta építem

Két dolognak köszönhetem, hogy a nevemet ilyen hamar sikerült megismertetnem a piaccal, és hogy a céges képzések előtt úgy konferálnak fel: „a legjobbat hívtuk el nektek”.

Az egyik tényező a szorgalmam: minden nap tettem azért, hogy épüljön a személyes márkám.

A másik pedig az, hogy első naptól kezdve kristálytiszta koncepció volt a fejemben arról, hogy mit képviselek mint szakember és ember. Persze, ha egy laikus kívülről megnéz, csak annyit lát, hogy megy a napi kommunikáció. De ha egy kicsit közelebb lépsz és megvizsgálod, akkor látni fogod, hogy mindig ugyanazon dolgokról beszélek, csak egy kicsit másképpen.

De mik lesznek a te „ugyanazon dolgaid, csak kicsit másképpen”?

Nos, ez az, amit a legtöbb személyes márka tényleg nem tud. És amíg ezt nem tudja, a márka sem fog igazán működni, és az üzenet sem lesz átható. A lelkesedés is hamar elfogy, mert nincs egy koncentrált erő, ami visz minket előre, és nincs egy irány, ami felé tartani tudunk.

Kinek éri meg elvégezni ezt a tanfolyamot?

A válaszom, hogy szinte bárkinek, akit érdekel a személyes márkaépítés.

Ha már régi motoros vagy a személyes márkaépítésben, jó dolog ellenőrizni, hogy az alapok rendben vannak-e. Találkoztam olyan ügyfelekkel, akik bár évek óta építették a márkájukat, mégsem tudták igazán megfogalmazni magukat, amikor erre kértem őket.

Akkor is jó lehet neked ez a tanfolyam, ha épp válságban vagy a személyes márkáddal kapcsolatban. Csinálod, csinálod, de valahogy nem úgy megy, ahogy szeretnéd. Tapasztalatom szerint itt is sokszor az alapokkal van a baj.

És természetesen tökéletes ez a tanfolyam a kezdőknek is. Hiszen ez az első lépés, ha bárki a személyes márkaépítés útjára lép.

Tematika - a tanfolyam felépítése

Mit fogunk csinálni ezen a tanfolyamon?

Hozz papírt és tollat, mert itt most nem bámészkodni fogsz.

1. lecke: Találd meg magad, az én történetem

2. lecke: Az önazonos és hiteles énmárkaépítés legfontosabb szabálya

Megérted a személyes márkaépítés elméleti részét, a fontos fogalmakat, összefüggéseket és miérteket.

3. lecke:  Énmáraképítés alapok

Megtanuljuk, milyen elemei vannak egy személyes márkának, megérted, mit jelent az, hogy pozicionálunk egy márkát, hogy mitől lesz egy márka ikonikus, és hogyan kell magunkat megkülönböztetni a piacon. Mi a különbség aközött, amikor imázsod van és amikor személyes márkád van. Ellátlak tapasztalatból szerzett tanácsokkal arról, hogyan válj igazán átütő személyes márkává.

4. lecke: Az énmárkád kidolgozása

Ez egy interaktív műhely, ahol ki kell dolgoznod a saját személyes márkastratégiádat.

5. lecke: Keressük meg az erősségeidet

Kérdéseket fogok neked feltenni, amelyeket meg kell válaszolnod. Olyan kérdéseket, amelyek segítenek kicsit jobban megismerni magad, tudatosabbá válni az erősségeiddel, értékeiddel és kvalitásaiddal kapcsolatban, hogy így felszínre hozzuk, hogy mint szakember és mint ember mit képviselsz pontosan, mire kell építened a személyes márkádat.

6. lecke: Mi a szakmai üzeneted?

7. lecke: Legyen egy átütő brand sztorid

Meglesz a brand sztorid vázlata is.

8. lecke: Célközönség, küldetés, vízió, értékrend az énmárkaépítésben

Kidolgozzuk a célközönségedet, pozicionáljuk a brandedet, segítek a küldetésedben, illetve megtanuljuk, mit jelent az értékrend az énmárkaépítésben és ki is dolgozzuk azt.

9. lecke: Összeáll az énmárka – utolsó elemek

Összerakjuk a márkád vizuális megjelenésének az alapjait.

A képzéshez egy munkafüzet is jár, amelyet tölteni fogsz a tanfolyam alatt.

Ha átütően sikeres, tudatos és önazonos énmárkát szeretnél építeni, akkor itt a helyed.

nézd meg az első leckét

Tanfolyam hossza:
9 lecke

Összesen 98 perc

Előképzettség:
nem szükséges  

Tanfolyam nehézsége:
könnyű, kezdők is érteni fogják

Tanfolyam szintje:
haladó marketingtudás

Ki vagyok én?

Csábi Boróka vagyok, a Te vagy a brand alapítója. Kedvenc területem a személyes márkaépítés. Miért? Mert ebben használhatom mindazt, amit a marketingről és a kommunikációról tudok, de közben mégis az emberrel foglalkozhatok.

kepek csapatrol foldalra

Én magam is építem a személyes márkámat. Keress rám nyugodtan, minden platformon jelen vagyok. Tudom, milyen kínkeserves tud lenni néha a személyes márkaépítés, amikor az ember tudja, hogy csinálni kellene, de valamiért nem jönnek az ötletek. Tudom, milyen nehéz megfogalmazni és megtalálni, hogy mit akarunk kommunikálni. Tudom, hogy mennyi szorgalom és munka szükséges hozzá. Azt is tudom, hogy ha nincs koncepció a márkád mögött, a kisebbik baj az, hogy nem megy át az embereknek, de a nagyobb talán az, hogy a te kedved is előbb-utóbb elmegy tőle.

Több ezer ügyféllel dolgoztam az elmúlt években. Tanácsadásokat, képzéseket tartottam személyes márkaépítéseben és mindig ez volt az a téma, ami a legnagyobb fejtörést okozta az ügyfeleknek. Évek óta fejlesztem a módszereim arra, hogyan tudom valakinél megtalálni és leszűrni azt az esszenciát, amit ő mint ember és szakember képvisel. Ezt a tudásomat tettem bele ebbe a workshopba.

Csábi Boróka

Akik már elvégezték

Nagyon hasznos volt a workshop. Gondolkodás nélkül jelentkeztem rá, mert a hirdetés szövege annyira betalált, hogy tudtam: én vagyok a célcsoport, tehát nekem fognak segíteni. Évek óta autodidakta módon tanulom a brandépítést, a magam feje és megérzései után megyek. Hálózatépítő vagyok, 2 évtizede ebből élek, a közösségi médiás megjelenésemmel is példát akarok mutatni. Ezért jelentkeztem a workshopra. Sok mindent már úgy alkalmazok, ahogyan hallottam, de fantasztikus volt egyben, szakember szemével látni az egészet. A legjobban az tetszett, hogy a feltett kérdések kapcsán máris tele voltam saját ötletekkel, mit hogyan fogok csinálni. Ajánlom a workshopot mindazoknak, akik nem próbálkozni akarnak, hanem tudatosan rendszert építeni
Nóra
networker
Már nem először vettem részt Boróka által tartott képzésen és most sem csalódtam! Az énmárka/brandépítés mindkét szakmámban (régiós marketing, online networking) manapság elengedhetetlen, és bár van már benne némi tapasztalatom, még így is nagyon sok pluszt adott a képzés. Teljesen gyakorlatias, pörgős volt, folyamatosan gondolkodásra késztetett! Az pedig abszolút hab volt a tortán, hogy egyéni visszajelzéseket is kaptam! Szuper technikákkal vezetett rá arra, hogy miben tudok még fejlődni, és milyen irányban érdemes gondolkoznom, ami a jövőt illet! Abszolút hatékony, könnyen emészthető és azonnal felhasználható tudással gazdagodtam! Köszönöm szépen
Magyar Zsuzsa
online networker

100% garancia

Ha nem egy 100%-ban gyakorlatias, alkalmazható és érthető tanfolyamot kapsz, 30 napig visszatérítjük a teljes vételárat és 1 óra ingyenes marketingtanácsadást is kapsz az előadótól.

Tudatos énmárkaépítés az alapoktól

Videótanfolyam

örök hozzáférés
59 000 Ft
  • 9 lecke
  • Munkafüzet
  • Örök hozzáférés
  • Magas minőségű, színvonalas tananyag

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt a megrendeles[kukac]tevagyabrand.hu címre! Örömmel válaszolunk!