Kosár

Te vagy a brand blog

AZT CSINÁLNI, AMIT SZERETSZ, AMIBEN JÓ VAGY, ÉNMÁRKÁT ÉPÍTENI ÖNAZONSAN, FELVÁLLALNI MAGAD, ÉRTÉKET TEREMTENI, MINDEKÖZBEN ELÉRNI AZ ANYAGI CÉLJAIDAT

Egy blog személyes márkaépítőknek, márkaépítőknek és kreatív tartalomkészítőknek közösségi média, tartalommarketing és online marketing témában. És persze néha egy-két kulisszatitok tőlünk. 

Keresés
Tanulj nálunk!

Nőként felvállalni az erőnket

Először is, tisztázzuk, a következő mondatot kaptam, egy motivációs levél első mondata volt, amit Bea írt, amikor jelentkezett hozzánk munkatársnak: „Azért szeretnék nálad dolgozni, mert te megmutatod, mit jelent nőként felvállalni az erőnket.”

Elolvasom

Miből áll az énmárka-stratégiád?

Néha már úgy érzem magam, mint egy beakadt lemez, aki 4 éve, több száz egyéni mentorálás és több ezer oktatott tanuló után is ugyanazt ismételgeti: a sikeres énmárkaépítés titka a megfelelő stratégia megtalálásában és alkalmazásában rejlik.

Elolvasom

Segítség! Nincs időm posztolni

Nem tudom megígérni, hogy ezután a cikk után varázsütésre több időd lesz posztolni, de azt igen, hogy megérted, hogyan teheted hatékonyabbá a napi posztolást, hogy ne vegyen el tőled annyi időt.

Elolvasom

Mi az a LinkedIn social selling index?

A social selling arról szól, hogy a már felépített és folyamatosan gyarapodó saját közösségi hálónkat kihasználva megtaláljuk a megfelelő lehetőségeket, megbízható és értékes kapcsolatokat építsünk ki, majd végül célba érjen az értékesítés és legyenek új vásárlóink.

Elolvasom