Kosár

A hónap márkaépítője...

Minden hónapban egy ügyfelünk elnyeri a hónap márkaépítője címet. A többi értékes nyeremény mellett, egy interjú is készül vele. Inspiráljanak ezek a történetek arra, hogy meg lehet csinálni!

Gratulálunk!

A közösségi média jelenlétemmel, megtripláztam az üzlettársaim számát! – Sátori Roxána a Hónap Márkaépítője – interjú

Mindig öröm számunkra, mikor látjuk, hogy az ügyfeleink nem csak elvégeztek nálunk egy workshopot, hanem az ott tanultakat használják és a gyakorlatba ültetik. A Hónap Márkaépítője pályázat, pedig egy remek eszköz, hogy őket bemutassuk nektek és példával járjanak mindenki előtt, hogy igenis fel lehet építeni egy profi énmárkát a közösségi médián, szakmától függetlenül.

Elolvasom

6 hónap alatt kipipáltuk a több éves céljainkat! – Radnóti Mária a Hónap Márkaépítője – interjú

A Te vagy a brand tanfolyamokon nem csak a személyes márkaépítésre helyezzük a fókuszt, hanem azt is megtanítjuk, hogyan kell jól felépíteni egy vállalkozás online jelenlétét is. Mindemellett mindig elmondjuk, hogy a brandépítést nem lehet elég korán elkezdeni, így azok a vállalkozók, akik már a kezdetekben nagy hangsúlyt fektetnek erre a területre, általában sokkal hamarabb érnek el sikereket is.

Elolvasom

Hogyan lehetsz a Hónap Márkaépítője a Te vagy a brandnél?

Hogyan lehetsz te is a Hónap Márkaépítője a Te vagy a brandnél?
Pályázatot az adhat be, aki ügyfelünk volt, végzett nálunk legalább egy tanfolyamot, illetve igénybe vette tanácsadói vagy kivitelezési szolgáltatásaink valamelyikét.

A pályázatoknak minden hónap 25. napjáig kell beérkezniük. Eredményhirdetés a következő hónap 5. napján lesz, amikor is kiválasztjuk az aktuális Hónap Márkaépítőjét.

Elolvasom