Kosár

Török Dávid - A hónap márkaépítője - Interjú

ingatlan

Mikor meghirdettük az első “Hónap márkaépítője” kihívást, álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen messzire jutunk, ennyi remek márkaépítőt ismerünk meg. Egy ügyfél sikere mindig öröm számunkra. 

A Hónap Márkaépítője pályázat, pedig egy remek eszköz, hogy bemutassuk őket nektek és példával járjanak mindenki előtt, hogy igenis fel lehet építeni egy profi énmárkát a közösségi médián, szakmától függetlenül.

Török Dávid, A Török Dávid ingatlan tulajdonosa

EBBEN A HÓNAPBAN A HÓNAP MÁRKAÉPÍTŐJE CÍMET NYERTE: TÖRÖK DÁVID

Dávid, a Török Dávid Ingatlan tulajdonosa akit felesége, Horváth Eliza segít és biztosítja a cég marketinghátterét.

A velük készült interjú mindenki számára inspiráló és tanulságos lehet, hiszen méltán nyerték el a Hónap Márkaépítője címet. 

Az évek alatt azon túl, hogy rengeteget tanult, Dávid állítása szerint rengeteg hibát is ejtett, hisz ő sem tökéletes, de mindig mindent megtett azért, hogy a lehető legtöbbet kihozza magából. Mindezt tette függetlenül a végeredménytől, hiszen sokszor nem az eredmények, hanem a belerakott energia és alázat az, ami egy vállalkozás és az ember értékét meghatározza – később pedig ez hozza magával az eredményeket. Felesége, Liza pedig egy elképesztően erős hátországként az együtt megálmodott célokat segít megvalósítani. 

Tudatosan tekintenek a jövőbe és tudatosan terveznek, hogy az online jelenlétük miként alapozza meg azt az életszínvonalat, amit ők egykor megálmodtak maguknak. Ennek köszönhetően pedig a közösségi média platformokon több százezres megtekintéseket érnek el a tudatos márkaépítésének köszönhetően, beépítve és alkalmazva a Te vagy a brand tanfolyamain tanultakat.

Vallják, hogy az igazán nagyszerű dolgok mindig a határainkon túl várnak bennünket. És milyen igazuk van…

Dávidék története és a velük készült interjú mindenki számára inspiráló és tanulságos lehet, hiszen méltán nyerték el a Hónap Márkaépítője címet.

Ha te szeretnél lenni a következő Hónap Márkaépítője, várjuk a jelentkezésedet a rebeka(kukac)tevagyabrand.hu e-mail címen. A pályázatról itt olvashatsz részletesen. 

Tetszik? Akkor legyél rendszeres olvasónk. Iratkozz fel a hírlevelünkre!