Kosár

Te vagy a brand

Cégre szabott workshopok

Megtanítjuk a csapatodnak

Gyakorlatorientált, interaktív sokszor kipróbált és letesztelt workshopok a vállalkozás igényeihez igazítva

Interaktív

Cégre szabott workshopok

A legsikeresebb együttműködéseink – melyek során egy cég dolgozóinak tudását marketingtémájú oktatásokon keresztül zárkóztattuk fel – akkor születtek, amikor az ügyféllel tematikusan egy több tréningből álló sorozatot dolgoztunk ki.

Teljesen az alapoktól indulva, majd a specifikus területeket feldolgozva haladtunk az egyszerűségtől a komplexitás felé.

Képzéseink gyakorlatorientáltak és interaktívak – tisztában vagyunk vele, hogy megrendelőink részéről mindig ez a legnagyobb kérés. A legtöbb esetben a résztvevőknek számítógéppel kell érkezniük, mert ott helyben együtt dolgozunk velük. Például a LinkedIn képzésünk végére mindenki rendelkezik egy szuperül kidogozott LinkedIn profillal, amit az előadó helyben kiviteleztet a résztvevőkkel. A képzéseink online vagy offline formában is működnek.

Előadói csapatunk

Jelenleg 5 előadóval dolgozunk, akik mély tudással rendelkeznek a marketing adott területén, valamint gyakorló szakemberek több iparágban szerzett tapasztalattal. Azért tudjuk a képzéseinket nagyon gyakorlatfókuszúvá tenni, mert pontosan tudjuk, mit jelent felépíteni valamit.

Illetve így tudunk rengeteg saját tapasztalatot, ügyfélpéldát és esettanulmányt hozni a képzéseken. A résztvevők ugyanis mindig elmondják, hogy a példákon keresztül tudnak a legjobban tanulni.

Milyen helyzetekben szoktak minket hívni?

MLM csapatok

Nagyobb MLM csapatok keresnek meg minket, hogy segítsünk felzárkózni számukra az online jelenlét terén.

Belső képzési rendszer

Cégen belüli teljes belső képzési rendszer kidolgozása esetén online marketing témában.

Értékesítőknek

Értékesítési csapatokat képzünk a közösségi média, Canva és sokszor a LinkedIn tudatos használatában.

Hálózatépítőknek

Olyan cégeket képzünk, melyek ügynökei hálózati struktúrában dolgoznak és szeretnék kihasználni az online tér adta lehetőségeket.

Vezetőknek

Személyes márkaépítést oktatunk cégek közép- és felső vezetőinek, hogy tudatosabban építsék magukat online és offline egyaránt.

Bármit megoldunk

De olyan is volt, hogy színészeknek tartottunk Instagram képzést. Nem ijedünk meg a kihívásoktól. Bármit megoldunk, ha kell!

Milyen témákban tudunk
képzést tartani?

Közösségi média

Facebook

Instagram

LinkedIn

TikTok

Pinterest

Szövegírás

Telefonos videózás, videóvágás

Blogolás

Canva – grafikai szerkesztő

Értékesítés

Telefonos fotózás

Marketingstratégia

Személyes márkaépítés

Branding

Online marketing

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Akiket már oktattunk

Legyél te a következő!