fbpx

Rólunk

Te vagy a brand

Hogyan született meg a Te vagy a brand?

Csábi Boróka vagyok, a Te vagy a brand alapítója.

Az egész úgy kezdődött, hogy az ismerőseim heti szinten rágták a fülemet, hogy üljek le velük egy kávéra, és adjak nekik tanácsot azzal kapcsolatban, hogyan építhetnék fel magukat a ma divatos közösségi médiafelületeken. Tetszett nekik ugyanis, ahogy én kezelem a személyes márkámat. Amikor már úgy éreztem, hogy lassan koffeinmérgezést kapok a kávémeghívásoktól, erősen elgondolkodtam azon, hogy kezdenem kellene ezzel valamit.

Kissé remegő gyomorral meghirdettem az első Te vagy a brand workshopot, amelyen körülbelül 12-en vettek részt, a következőn pár hét múlva pedig már 27-en. Azóta havi rendszerességgel megtartom a Te vagy a brand workshopot.

Ezzel indult minden, és még mindig imádják az ügyfeleink, akik közül azóta már sokan befutottak mint személyes márka.

Rájöttem, hogy ez nem elég

Aztán ahogy egyre több tanácsadást végeztem, egyre több céggel dolgoztam együtt, és egyre több képzést tartottam, láttam, hogy mennyi mindent szeretnének még az emberek megtanulni a digitális marketinggel, személyes márkaépítéssel és a közösségi médiával kapcsolatban.

Elkezdtem azon agyalni, hogyan állíthatnék össze olyan tanfolyamokat, amelyek modulszerűen vagy önmagukban is megállják a helyüket, illetve ahol mindenki kiválaszthatja magának az online marketing azon részterületét, amelyben még mélyíteni szeretné a tudását.

Ehhez egyedül már kevés voltam

A mindenhez IS értek megközelítés a marketingben sem működik, és nem is hiteles. Nekem is megvannak az erősségeim és gyengeségeim az online marketing roppant szerteágazó területén belül. Láttam, ha becsülettel szeretném ezt oktatni, akkor további szakértőket kell behoznom a Te vagy a brand csapatába. Legújabb tanfolyamainkon én csak mellékelőadó vagyok, más szakértőké már a főszerep.

Nagyon nagy gonddal válogatom össze azokat az embereket, akik előadóvá válhatnak a Te vagy a brandnél. Számomra az egyik legfontosabb érték a munkában a lelkiismeretesség. Ezért olyan embereket válogatok a csapatomba, akik szívvel-lélekkel dolgoznak. A legjobb tudásuk szerint és a legnagyobb odafigyeléssel az ügyfelek iránt. Olyan csapatot építek magam köré, amely tagjairól tudom, hogy én és az ügyfeleink is száz százalékban megbízhatnak.

Küldetésünk

Olyan színvonalas marketingképzést nyújtani a fejlődni vágyó vállalkozóknak és marketingeseknek, amely során megtapasztalják, milyen a jól felépített és motiváló oktatás, ezáltal a nálunk megszerzett korszerű marketingtudást képesek azonnal átültetni a gyakorlatba, és eredményesebbé válnak a munkájukban.

Szeretnénk megtanítani a cégeket arra, hogyan mutassák meg a kiválóságukat a célközönségük számára azért, hogy ne kelljen többé az ügyfelek után futniuk.

Nagyon sokat panaszkodtak az ügyfeleink arról, hogy a magyar piacon lévő online marketing tanfolyamok nagy része nem ad használható tudást. Ezért két fontos alapelvet fektettem le a tanfolyamaink megalkotásánál:

  • Gyakorlatias tudást oktatunk, használható, letesztelt dolgokat – nemcsak elmondjuk a tanfolyamon, hogy mit kellene csinálni, hanem veletek együtt csináljuk, végig fogva a kezeteket – ez a technikai tudnivalóknál különösen fontos.
  • A másik, hogy csakis olyan előadókkal dolgozok, akik napi szinten gyakorolják, csinálják, amiről beszélnek. Nem könyvekből és külföldi blogokból összeollózott tudásanyagot büfögnek vissza, hanem működő, valós, bizonyított, általuk is használt módszereket és technikákat tanítanak.

A Te vagy a brand egy workshoppal indult.

Ma már 13 tanfolyamunk van, és néhány újabb áll előkészítés alatt. Egyedi tanácsadással is foglalkozunk, illetve cégekhez is járunk workshopot tartani, tanácsadást végezni. Ha kell, kivitelezést is vállalunk.

Szolgáltatásaink

workshopok

Workshopok személyes márkaépítés, közösségi média és online marketing témában.Kezdő, közepes és haladó szintek.

Cégeknek

Miben tudunk a cégednek segíteni? Oktatás, tanácsadás, betanítás, kivitelezés.

A csapat

Most pedig hadd mutassam be az előadói és tanácsadói csapatot

(A munkánkat a háttérből még további 4 kolléga segíti.)

Te vagy a brand – Alapító

LinkedIn szakértő

Tartalommarketing szakértő

Facebook hirdetések 

Fotós, vizuális márkaépítő

téged keresünk

Lehet, hogy pont Te hiányzol még a csapatból?

Karrier

Szeretnénk bővíteni a csapatunkat. Ha mi, és az, amit és ahogyan képviselünk, szimpatikusak vagyunk neked, akkor küldj egy kreatív bemutatkozást erre az e-mail címre: info[kukac]tevagyabrand.hu!

Ezekre a területekre keresünk még embert:

Jelentkezés
Nincs folyamatban lévő jelentkezésed.
0
×

Cart