Tananyagaim

Személyes márka fejlesztőkártya

Ár: 8900 Ft

Nem hiányozhat egyetlen énmárkaépítő asztaláról sem

személyes márka fejlesztőkártya

Egyik este feküdtem a piros bársonykanapémon a dolgozószobámban, és azon gondolkodtam, hogyan tehetném a személyes márkaépítést játékossá, kreatívvá, mindazonáltal hatékonyan adaptálni egy olyan világhoz, amelyben mindig rohanunk, töredéknyi időnk van, ám ahol mégis megvan az igényünk a fejlődésre.

Kihívás? Uncsi, már ezerszer elsütöttem.

Kihívás, de picit másként! Mondjuk, kártyákon?

Kártya! Ez mekkora ötlet! Jobb, mint a könyv!

Irány a Google: personal branding cards – nincs ilyen! Akkor ez egy világraszóló találmány!

A prototípust kivittem egy fesztiválra tesztelni, ahol hatalmas sikert aratott. Az egyik konkurenciám gyorsan le is nyúlta az ötletet. 

Akkor itt most gyorsan tanuljuk meg a márkaépítés egyik fontos szabályát: ne azt nézd, mit csinálnak a versenytársaid, és ne őket másold, hanem azt nézd, mire van szüksége a vevőidnek és a piacodnak, és erre alapozva alkoss valami egyedit!

Mi a vízióm ezzel a kártyával?

Te vagy a brand

A cél, hogy tudatosabban kommunikálj, hogy tudatosabban építsd az énmárkádat, hogy fejlődj, hogy megnőjön az önbizalmad, hogy jobban higgy magadban, és megtaláld az egyediséged és a karaktered mint személyes márka.

52 kártya, 50 feladattal.

Játszhatod úgy ezt a játékot, hogy mondjuk, minden hétfőn húzol egy lapot, és végrehajtod a rajta szereplő feladatot.

Akár párba is állhatsz valakivel, és minden héten számon kérhetitek egymástól a feladatokat, amelyeket az adott hétre húztatok.

Sőt, ha Te ennél gyorsabban akarsz haladni, minden nap is húzhatsz egy kártyát.

Véletlenül másodszorra is kihúztad ugyanazt a kártyát? Semmi gond, a személyes márkaépítés egy véget nem érő folyamat, és lehet, hogy most egy picit mást fog adni az adott feladat, mint az előző alkalommal.

A kártyák címkézve vannak, mert vannak benne könnyű, szinte azonnal végrehajtható feladatok, de lesz köztük olyan is, amelyik több előkészületet és munkát igényel majd.

Mikről fogsz tanulni a feladatkártyák által?

Fejleszd az énmárkádat

Kommunikáció

Önismeret

Posztolás

Első benyomás

Magabiztosság

Öntudat

Kapcsolatépítés

Önbizalom

Bátorság

Piackutatás

Marketing

Branding

Storytelling

Viselkedés

Célok

Kinek készült a kártya?

Érdekel, hogy tudatosabban építsd a személyes márkádat? Akkor Neked.

Offline, online – teljesen mindegy, a személy márkaépítés ma a munka világában lassan az alapműveltség részévé kell, hogy váljon. Az első benyomás; hogy normálisan tudjuk kommunikálni, kik és mik vagyunk; hogy megfelelően viselkedjünk; hogy be tudjunk rendesen mutatkozni; hogy igényesen jelenjünk meg a világhálón; hogy tisztában legyünk az értékünkkel, értékrendünkkel és erősségünkkel, és ezt tudatosan képviselni tudjuk – egy olyan világban, ahol a farkastörvények uralkodnak, és ahol mindig az fogja elvinni a prímet, aki hangosabb és több figyelmet tud szerezni magának – egy életbevágó készség. És a jó hír, hogy ez egy fejleszthető készség. Ez a kártya pontosan ezt fogja tenni.

Ki vagyok én?

Az elmúlt években szinte minden iparágba beleláttam: építettem személyes márkát állami cégek vagy óriásvállalatok vezetőinek és értékesítőinek, egészen az egyéni vállalkozó sminkesig vagy kozmetikusig.

Jómagam is gyorsan felépítettem egy átütő személyes márkát, 2 év alatt elértem, hogy a magyar marketingszakma egyik jelentős befolyásaként tartsanak számon. Több száz embert mentoráltam és több ezer embert képeztem a személyes márkaépítés különböző folyamatain, több tízezer ember követ a különböző közösségimédia-platformokon és olvassa a cikkeimet, posztjaimat napi szinten. 17 éve foglalkozom önfejlesztéssel és 11 éve online marketinggel. Egész karrieremet a kommunikáció különböző területein töltöttem, a PR-tól kezdve a marketingen keresztül az értékesítésig. A kártyalapok kifejlesztése mögött évekig tartó kutatómunka, tanulás és persze rengeteg gyakorlatból szerzett tapasztalat húzódik.

Szívből kívánom, hogy elérje a célját, és tudatosabbá énmárkaépítővé válj általa.

Fejleszd az énmárkádat könnyeden és játékosan!
A Te asztalodról sem hiányozhat ez a pakli.

Személyes márka fejlesztőkártya

Fejleszd magad játékosan!

8 900 Ft
  • Játékos fejlődés
  • 52 feladatkártya
  • Prémium minőség

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt a megrendeles[kukac]tevagyabrand.hu címre! Örömmel válaszolunk!

 

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0