Tananyagaim

Téged keresünk

Lehet, hogy pont Te hiányzol még a csapatból?

Szeretnénk bővíteni a csapatunkat. Ha mi, és az, amit és ahogyan képviselünk, szimpatikusak vagyunk neked, akkor küldj egy kreatív bemutatkozást erre az e-mail címre: info[kukac]tevagyabrand.hu!

Ezekre a területekre keresünk még embert

Karrier lehetőség

Nyitott pozíciók

értékesítő

Munka leírása

Otthonról végezhető telefonos értékesítő munka. A már meglévő ügyfeleinket kell utánkövetni és további tanfolyamokat ajánlani számukra. Félállásban vagy teljes állásban is végezhető munka. CRM rendszerből dolgozunk és kiképzünk, annak használatára. Egy tapasztalt sales vezető segíti a munkádat, hogy eredményes legyél.  

Elvárás 

Tapasztalat az értékesítés területén, vagy jó kommunikációs képességekkel rendelkezel és úgy érzed jó értékesítővé tudná válni egy kis szakmai támogatással. 

marketing asszisztens

Munka leírása 

A Te vagy a brand marketingfolyamatait kellene működtetni és fejleszteni, tartalomgyártás, tartalom előkészítés. Otthonról végezhető munka, de elsősorban Budapest és környékéről várjuk a jelentkezőket, mert heti egy személyes találkozóra is szükség van. 

Elvárás

Tapasztalat marketing, tartalommarketing területén: weboldal szerkesztés, posztok készítése, hírlevélküldés, videószerkesztés és közösségi média ismeretek. Ha valamelyik területen nem vagy erős,  az nem akadály, mert be tudunk könnyen tanítani. 

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0