Kosár

Együttes összefogással pincéből játszó- és tanulószobát varázsoltunk – jótékonysági akció

Olvasási idő: 3-4 perc

Tavaly karácsonykor a Te vagy a brand csapata nagy fába vágta a fejszéjét, egy jótékonysági projekt kapcsán.

Biztosak voltunk benne, hogy közös erővel és összefogással, ügyfeleink és követőink segítségével valami igazán csodás dolgot hozhatunk létre.

Igazunk volt.

Egy hátrányos sorsú gyermekekkel foglalkozó gyermekotthont segítettünk, az addig teljes felújításra szoruló pincéjüket egy barátságos, kényelmes tanulásra és játékra szolgáló közösségi helyiséggé alakítottuk.

A közelmúltban sikeresen átadtuk a felújított helységet. Az addig állapota miatt kihasználatlan pince, megtelt élettel és gyermeki nevetéssel.

Szavakkal leírhatatlan érzés volt, mikor láttuk, milyen vidáman és önfeledten fedezik fel és veszik birtokba a gyermekek a most már barátságos, kényelmes és szép közösségi helyiséget, ami többek között nem csak tanulásra, de játékra is alkalmas lett számukra.

Bízunk abban, hogy a fiatalok a jövőben örömmel használják ezt a helyet és elértük azt a kívánt végeredményt, amit kezdetben közösen megálmodtunk nekik.

Köszönjük!

Szeretnénk ezúttal köszönetet mondani mindenkinek, akik hozzásegítettek minket ahhoz, hogy sikerrel zárjuk a tervünket.

Elengedhetetlen volt az a sok felajánlás, amit kaptunk, mind összegben, mind eszközökben és használati cikkekben.

Sokan segítették a víziónkat, olyanok is, akik idejüket és energiájukat adták mindazért, hogy az adományokat ne csak átadni tudjuk, de az alapanyagokat felhasználva kivitelezték a felújítást, a beüzemelést és berendezést is.

Megragadva az alkalmat, szeretnénk nyilvánosan megköszönni:

 • Révész Róbertnek (Reha-Bau Kft.) és csapatának a műgyanta padló teljes kivitelezését;
 • Tihanyi Norbertnek (Feydom – Magyarország) a felajánlott kényelmes, több személyes kanapét;
 • Juhász Tibornak (Függetlenszervíz Hungária Kft.) a hatalmas, sík képernyős tv-t és annak beüzemelését;
 • Szász Gyulának (milliomosklub.com) a lépcsőhöz szükséges anyagokat és annak teljes beszerelését;
 • Gungl Lászlónak (Gungl Industrial Services s.r.o.) a pénzfelajánlást, melynek köszönhetően a helyiség teljes fűtésrendszerének kialakítása megtörtént;
 • Janovszki Zsoltnak (Agilab Kft.) a pénzfelajánlást, melynek felhasználásával az összes nyílászáró cseréje megvalósult;
 • Őrfalvy Árpádnak (ablakszakértő.hu) a nyílászárók kedvező áron történő megvásárlásának lehetőségét, illetve azok költségmentes beszerelését;
 • Nagy Gergelynek (Akzo Nobel Coatings Zrt.) a felajánlott, teljes helyiségre elengedő 45 liter falfestéket;
 • Marhefka Istvánnak (Agiluu) mind a tárgyi adományt, mind a pénzfelajánlást, amelyet szintén a nyílászárókra tudtunk fordítani;
 • Müller Dávidnak a rengeteg tárgyi adományt;
 • Karászi Alexandrának a pénzadományt, melyet a fűtésrendszer korszerűsítésére fordítottunk;
 • Kondrát Adél pénzfelajánlását, amely úgyszintén a fűtésrendszer felújítását segítette.

Köszönjük, hogy összefogva, közösen örömet tudtunk szerezni a gyermekeknek és az őket elkötelezetten nevelő szakembereknek. A segítségetek nélkül nem tudtuk volna ezt véghezvinni.

Bebizonyítottuk, hogy a közösségi médián kialakított személyes márkát, befolyást lehet jól, felelősségteljesen és ezáltal a legjobb célokra használni.

A szerző

Csábi Boróka

Te vagy a brand alapítója

Az elmúlt években szinte minden iparágba beleláttam: építettem személyes márkát állami cégek vagy óriásvállalatok vezetőinek és értékesítőinek, egészen az egyéni vállalkozó sminkesig vagy kozmetikusig.

Jómagam is gyorsan felépítettem egy átütő személyes márkát, 2 év alatt elértem, hogy a magyar marketingszakma egyik jelentős befolyásaként tartsanak számon. Több száz embert mentoráltam és több ezer embert képeztem a személyes márkaépítés különböző folyamatain, több tízezer ember követ a különböző közösségimédia-platformokon és olvassa a cikkeimet, posztjaimat napi szinten. 17 éve foglalkozom önfejlesztéssel és 11 éve online marketinggel. Egész karrieremet a kommunikáció különböző területein töltöttem, a PR-tól kezdve a marketingen keresztül az értékesítésig.