fbpx

Te vagy a brand

Brand challenge #kommunikáció

Megvan a tudás, már csak egy kis lendület és önfegyelem kellene ahhoz, hogy tényleg elindítsd a márkád kommunikációját, ahogyan azt megálmodtad?

Szükséged lenne valakire, aki legalább egy hónapon keresztül posztról posztra fogja a kezedet? Aki segít kidolgozni az első posztjaidat?

Hajlamos vagy a marketingedet elhanyagolni, és szükséged lenne arra, hogy néhanapján valaki enyhén fenéken billentsen, hogy tényleg csináld?

Kell valaki, aki végre kilökdös a komfortzónádból, és új lendületet és ötleteket hoz a kommunikációdba? 

A Brand challenge #kommunikáció lényege, hogy 5 héten keresztül ott vagyunk melletted, megmondjuk, hogy pontosan miről és hogyan kommunikálj, bátorítunk, és örülünk a sikereidnek.

Amellett, hogy kommunikációs feladatokat kapsz, részese leszel egy támogató közösségnek is, amelynek tagjai pontosan ugyanazokon a dolgokon mennek keresztül, mint te.

Pontosan mi is ez a Brand challenge #kommunikáció?

A Brand challenge #kommunikáció egy 5 hetes kihívás, amely során minden hétfőn, szerdán és pénteken kapsz egy kommunikációs feladatot. 5 héten keresztül megmondjuk, miről és hogyan posztolj, amíg annyira magabiztos és rutinos nem leszel, hogy utána már egyedül is menni fog a posztolás. 

E-mailben kapsz egy alaposan kidolgozott, példákkal teletömött, 16 oldalas munkafüzetet, amely egy elméleti részt és néhány feladatot tartalmaz. 48 órád lesz rá, hogy kidolgozd ezeket a leckéket, hétvégén pihenőt tartunk.

Azért van a #kommunikáció hashtagelve a Brand challenge szó után, mert kifejezetten kommunikációs feladatokat fogsz kapni. A jövőben tervezünk más kihívásokat is indítani, amelyeknél a brandépítés más-más területe lesz majd a fókuszban.

Garantáljuk neked, hogy az 5. hét végére a márkád egy teljesen új szintre fog emelkedni!

Kinek szól?

A Brand challenge azoknak szól, akik építik a brandjüket az online térben, szeretik a kihívásokat és szeretnének játékos módon fejlődni.

A kihívásból akkor is tudsz profitálni, ha már haladóbb márkaépítő vagy, mert garantáljuk neked, hogy olyan ötleteket is hozunk, amilyeneket még biztosan nem próbáltál. Kicsit kizökkentünk a komfortzónádból, és új színt hozunk az eddigi kommunikációdba.

Mit nyersz belőle?

A Brand challenge-ből rengeteget fogsz tanulni, mert nem csupán egy feladatot kapsz, hanem ezzel együtt tudásra teszel szert. A munkafüzetedben ugyanis minden feladat mellé jár egy elméleti rész is, amit el kell olvasnod. Tehát 15 haladó szintű szakmai cikket is a rendelkezésedre bocsátunk.  

A kihívást akárhányszor elvégezheted. Ez azt jelenti, hogy a munkafüzetek a birtokodban maradnak, így a feladatokat bármikor újra előveheted.

A Brand challenge #kommunikáció által részese lehetsz egy támogató közösségnek is, melynek tagjai ugyanazokkal a problémákkal küzdenek, mint Te, így erőt és inspirációt meríthettek egymás tapasztalataiból. 

Úgy érzed majd, mintha 5 héten keresztül ott lenne melletted egy szakember, aki megmondja, mit és hogyan csinálj, és támogat.

A kihívás feladatai olyan kutatási adatokkal alátámasztott, kipróbált és bizonyított kommunikációs technikák, amelyek alkalmazásával az 5. hét végére a márkád garantáltan egy teljesen új szintre fog emelkedni.

A Brand challenge #kommunikácó a Te vagy a brand megszokott színvonalán zajlik: gyakorlatias, valóban működő módszerek és feladatok, érthetően elmagyarázva és profi színvonalon kidolgozva. 

A Brand challenge menete

A Brand challenge 5 hétig tart.

Minden hétfőn, szerdán és pénteken reggel 7:00-kor e-mailben kapsz egy PDF dokumentumot, ez lesz a munkafüzeted. Ebben találsz némi elméletet és gyakorlati feladatokat is, amelyeknek a lényege, hogy minden alkalommal írnod kell egy posztot a mi iránymutatásunk alapján. Minden feladatra 48 órád lesz. Hétvégén szünetet tartunk. 

A Brand challenge #kommunikáció résztvevői a Te vagy a brand EXKLUZÍV zárt Facebook csoportban kapnak bátorítást a feladatokhoz, és itt találkozhatnak a többi résztvevővel.

A Brand challenge időtartama alatt a csoportban vagy e-mailben felteheted a kérdéseidet, ha bármiben bizonytalan vagy.

Így néz ki a 15, egyenként 16 oldalas munkafüzet borítója, amit a kihívás alatt kapsz

Előfeltétel

Van-e a részvételnek előfeltétele?

Nincs. Viszont előny, ha végeztél nálunk más tanfolyamokat is. Illetve, legyen egy olyan közösségi média felületed, ahol kivitelezni tudod majd a leckéket.

Brand challenge #kommunikáció

Kezdés: 2021. szeptember 6. (hétfő) 

A program 5 hétig tart, a 15 munkafüzetet minden hétfőn, szerdán és pénteken reggel 7:00-kor küldjük e-mailben. 

39000 Ft Az ár az áfát tartalmazza.
  • 15 lecke, 15 munkafüzet
  • Hozzáférés a Te vagy a brand Exkluzív csoporthoz
  • Minden kérdésedre válaszolunk
online

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt a megrendeles[kukac]tevagyabrand.hu címre! Örömmel válaszolunk!

Jelentkezés
Nincs folyamatban lévő jelentkezésed.
0
×

Cart