fbpx

Adatbekérő űrlap és tájékoztató

Az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni workshopokra. Kérlek, ne felejtsd el kiválasztani a workshop nevét és pontos időpontját. A jelentkezési lap kitöltése, az azon szereplő adatok megadása kötelező, egyben a workshopon való részvétel feltétele is.

Az ilyen módon bekért személyes adatok kezelésére a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény rendelkezései értelmében van szükség.

TÁJÉKOZTATÁS    

A 2013. évi LXXVII. törvény (a felnőttképzésről) 17. §. c) pontjában írt kötelezettségnek eleget téve, ezúton tájékoztatom Önt, mint a képzés résztvevőjét, hogy jogosult írásban, vagy a Ptk. 6:7. § (3) bekezdése szerinti módon megtett jognyilatkozatában megtiltani a felnőttképző (a felnőttképző hivatalos megnevezése: SkillUp Zrt., székhelye: 1063 Budapest, Szinyei Merse utca 10. , a felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/008763) számára a természetes személyazonosító adatai, elektronikus levelezési címe és adóazonosító jele továbbítását. A képzésre való jelentkezésnél kérem, szíveskedjen nyilatkozni arról, hogy élni kíván-e a fenti tájékoztatásban írt lehetőséggel és megtiltja-e az ott részletezett adatai – a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe történő adatszolgáltatás teljesítése céljából való – továbbítását.

Jelentkezés
Nincs folyamatban lévő jelentkezésed.
0
×

Cart