fbpx

Brand challenge

Ültesd át a gyakorlatba, amit tanultál!

BRand

Mik is ezek a brand kihívások?

Megfigyeltük, hogy annak ellenére, hogy ügyesen megtanuljátok a tanfolyamokon, amit kell, sokszor jól jön még egy kis extra lendület és segítség, hogy alkalmazni tudjátok az elsajátított technikákat.

A Brand challenge mindig egy adott téma köré épülő, több héten át tartó program, ahol folyamatosan feladatokkal látunk el téged. És nemcsak feladatokat kapsz, hanem mellé tudást és példákat is. Elmagyarázzuk és alátámasztjuk, hogy miért pont úgy kell csinálni, mutatunk példákat, amelyek sikeresek voltak és bizonyítottak.

Ezzel segítünk téged abban, hogy tényleg alkalmazd is, amit megtanultál. Olyan, mintha minden nap ott lenne melletted egy szakértő, és tanácsokkal látna el, fogná a kezedet. Ötletel veled, beindítja a fantáziádat, megosztja veled a sikeres fogásokat, illetve rutinná teszi számodra a rendszeres tartalomkészítést.

Neked mire van szükséged?

A kihívások tematikusak: válaszd ki azt a területet, ahol a leginkább szeretnél fejlődni!

01

Brand challenge #kommunikáció

Egy munkafüzetekből álló kihívás, amely során heteken keresztül megmondjuk neked, hogy miről posztolj. Mutatunk jó sok példát is, elmagyarázzuk, mi működik és mi nem. Kitartásra nevelünk, és kimozdítunk a komfortzónádból. Beindítjuk vagy felpezsdítjük a márkádat. Akik elvégezték a kihívást, mind arról számoltak be, hogy pár hét után jöttek ügyfeleik a posztok által, és hogy egyre könnyebben ment nekik a posztolás.

Kommunikáció
Videó
02

Brand challenge #videó

Egy kihívás, ami rávesz, hogy sokkal több videós tartalmat tegyél közzé. Számodra is mumus a videózás? Tudod, hogy csinálnod kellene, de valahogy nehezen szánod rá magad, illetve nem ártana még egy kis tudást is összeszedni a témában? Videós oktatóanyagok formájában fogunk ránevelni, hogy sokkal több videót tegyél közzé. Valóban kihívás a javából.

Kezdd el ma!

Jelentkezés
Nincs folyamatban lévő jelentkezésed.
0
×

Cart