Tananyagaim

MLM
csomag


Networker vagy, és bele szeretnél vágni az énmárkaépítésbe?

Az internetet és a közösségi médiát szeretnéd arra használni, hogy csapatot és fogyasztókat építs?

Látod, hogy hatalmas lehetőséget kínál számodra az internet, de nem tudod, hogyan használd profin?

Jelen vagy már a közösségi médián, de úgy érzed, hogy ez nem eredményes?

Akkor ezeket a tanfolyamokat ajánljuk neked, lehetőleg ebben a tanulási sorrendben

Amikor lelkesen elindulsz az üzletben, méltán merülnek fel benned a kérdések: 

Jó, de hogyan adjam át az embereknek mindazt, ami bennem van, amiben hiszek, amivel tudom, hogy segíthetnék nekik?

Hogyan mutassam meg azokat a termékeket, amelyek nekem is beváltak?

Hogyan mutassam meg az üzleti lehetőséget, amellyel sikeresek lehetnek? 

Amikor valaki csatlakozik egy multi-level marketing rendszerhez, akkor általában óriási lelkesedéssel veti bele magát abba, hogy másoknak is segítsen azzal a szuper termékkel, amelyet ő megismert, használ, szeret.

A lelkesedés azonban önmagában kevés. Ismeretségi körben ugyan gyors sikereket lehet elérni, de hosszú távon új emberek felé is nyitni kell.

Ekkor jön a neheze… Ilyenkor szoktak posztolgatásba fogni egy-egy márka partnerei. Marketing- és tartalomstratégia, valamint valódi tudás nélkül viszont ez hamar kudarcba is fullad. A random posztolás nem hozza meg a várt eredményeket.

Ha az MLM a Te területed, akkor van egy szuper tudáscsomag a számodra. Így fogsz tudni kitűnni a tömegből. Pontosan megtanulod, kiknek, mit, hol és hogyan kell kommunikálni. A képletből pedig te sem maradhatsz ki! 

Ahhoz, hogy fel tudj építeni egy tudatos és eredményes énmárkát az online térben, erre a tudásra van szükséged, lehetőleg ebben az ajánlott tanulási sorrendben.

1 +
tanuló
1 +
oktatási óra
1 %
gyakorlatiasság

Nem hagyunk magadra

Mi nem hagyunk magadra, ha elindulsz a tanfolyamokon, kijelölünk melléd egy tanácsadó kollégát, aki végig tartja veled a kapcsolatot és mindig átbeszélheted vele a következő lépésed. 

Kezdésnek kérj egy félórás ingyenes marketingtanácsadást kollégáinktól, akik segítenek kiigazodni a tanfolyamok között, illetve egyedi csomagkedvezményeket is tudnak számodra készíteni. 

Ők már nálunk tanulnak

100% garancia

Ha nem egy 100%-ban gyakorlatias, alkalmazható és érthető tanfolyamot kapsz, 30 napig visszatérítjük a teljes vételárat, és 1 óra ingyenes marketingtanácsadást is kapsz az előadótól.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0