Kosár

Online marketing manager
csomag


Marketinges vagy, és szeretnél képben lenni a legfrissebb megoldásokkal?

Te kezeled a vállalkozásod jelenlétét a közösségi médián, és szeretnéd ezt profin csinálni?

Fontos számodra, hogy átlásd és ismerd az összes trendi közösségimédia-felületet?

El szeretnéd sajátítani a manapság egyik legkeresettebb szakmát, ami az online marketing manager?

Akkor ezeket a tanfolyamokat ajánljuk neked, lehetőleg ebben a tanulási sorrendben.

A digitális marketing egy rendkívül szerteágazó területté nőtte ki magát, és szakemberként mindig lépést tartani a legfrissebb eszközökkel igazi kihívássá vált.

De talán ez a marketinges szakma egyik legszebb része, és pont ezért szeretjük annyira, mert folyamatosan változik, szüntelenül új kihívásokat rejt, így a marketingeseket állandó tanulásra kötelezi.

Nehéz Magyarországon igazán korszerű és gyakorlatias közösségimédia-tanfolyamokat találni, mert sokszor vagy elavult dolgokat oktatnak, vagy túlságosan elméleti szinten tanítanak, mivel a szakember gyakran maga sem használja ezeket a felületeket, csak azt mondja el, mit lehet belőlük kihozni.

Aztán próbálkozunk azzal, hogy elmegyünk különféle specialisták tanfolyamaira, aminek sokszor csalódás a vége, vagy azért, mert nem a szintednek megfelelő tanfolyamot kapsz, vagy az előadóból hiányzik a dinamizmus, esetleg az anyaga rendszertelen, felszínes.

A Te vagy a brand előadóit azon az alapon válogattuk össze, hogy nálunk csak és kizárólag a szakmájukban és a területükön bizonyított, tapasztalt marketingesek oktathatnak, akik gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, és aktuálisan is használják a felületeket.

Az anyagaink a magyar piacon letesztelt megoldásokat és eszközöket mutatnak be, érhetően és gyakorlatias megközelítéssel.

Ezeket a tanfolyamokat ajánljuk a számodra! 

1 +
tanuló
1 +
oktatási óra
1 %
gyakorlatiasság

nem hagyunk magadra

Mi nem hagyunk magadra, ha elindulsz a tanfolyamokon, kijelölünk melléd egy tanácsadó kollégát, aki végig tartja veled a kapcsolatot és mindig átbeszélheted vele a következő lépésed. 

Kezdésnek kérj egy félórás ingyenes marketingtanácsadást kollégáinktól, akik segítenek kiigazodni a tanfolyamok között, illetve egyedi csomagkedvezményeket is tudnak számodra készíteni. 

Ők már nálunk tanulnak

100% garancia

Ha nem egy 100%-ban gyakorlatias, alkalmazható és érthető tanfolyamot kapsz, 30 napig visszatérítjük a teljes vételárat, és 1 óra ingyenes marketingtanácsadást is kapsz az előadótól.