Tananyagaim

Üzleti
csomag


Szolgáltatásalapú a vállalkozásod, és szakmai énmárkát építesz?

Azt adod el, ami a fejedben van, ezért különösen fontos, hogy mint szakértő elismerjenek?

Rengeteg a konkurencia, hatalmas a marketingzaj, ezért nehéz megkülönböztetned magad, és kitűnnöd a piacon?

Coach, ügyvéd, marketinges, grafikus, fotós, fordító, szervezetfejlesztő, pénzügyi szakember, informatikus vagy valami hasonló a hivatásod?

Akkor ezeket a tanfolyamokat ajánljuk neked, lehetőleg ebben a tanulási sorrendben.

Ha főleg üzleti kommunikációt folytatsz, esetleg más cégek vagy üzletemberek a célközönséged, akkor neked teljesen egyedi marketingstratégiára van szükséged.

Ha céged B2B célközönséget szeretne elérni, akkor ezt a stratégiát kövesd!

Én a stratégiád központjába egy szakmai blogot és a LinkedInt tenném, mert így tudsz a leghatékonyabban minőségi ügyfeleket szerezni magadnak, hirdetési költségek nélkül.

Nagyon hatékony ez a rendszer, én magam is ezzel indultam el, lendítettem be marketingesként a szakértői énmárkámat.

Ezekkel a tanfolyamokkal megkapod a pontos útvonalat ahhoz, hogy pillanatok alatt ismert és elismert szakemberré tehesd magad azáltal, hogy a megfelelő eszközöket választod a marketingedhez.

Ha ezeket a tanfolyamokat elvégzed, fel leszel vértezve azzal a tudással, amelyre egy eredményes online jelenlét kiépítéséhez szükséged van.

1 +
tanuló
1 +
oktatási óra
1 %
gyakorlatiasság

Nem hagyunk magadra

Mi nem hagyunk magadra, ha elindulsz a tanfolyamokon, kijelölünk melléd egy tanácsadó kollégát, aki végig tartja veled a kapcsolatot és mindig átbeszélheted vele a következő lépésed. 

Kezdésnek kérj egy félórás ingyenes marketingtanácsadást kollégáinktól, akik segítenek kiigazodni a tanfolyamok között, illetve egyedi csomagkedvezményeket is tudnak számodra készíteni. 

Ezeket a tanfolyamokat ajánljuk elvégezni, ebben a sorrendben

ők már nálunk tanulnak

100% garancia

Ha nem egy 100%-ban gyakorlatias, alkalmazható és érthető tanfolyamot kapsz, 30 napig visszatérítjük a teljes vételárat, és 1 óra ingyenes marketingtanácsadást is kapsz az előadótól.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0