Tananyagaim

Cégvezető
csomag


Cégvezetőként te fogalkozol a vállalkozásod marketingjével?

Sokat csalódtál marketingesekben, ezért eldöntötted, hogy végre kézbe veszed az irányítást, és megtanulod magad.

Marketing csapatokat koordinálsz, de úgy érzed, hogy nem tudod megállapítani, hogy a megfelelő stratégiát alkalmazzák-e?

Szeretnéd megtanulni a marketing alapjait?

Szeretnéd átlátni, hogy amit csináltok a marketingben, az tényleg jó irány-e?

Akkor ezeket a tanfolyamokat ajánljuk neked, lehetőleg ebben a tanulási sorrendben.

Számos cég működésébe nyertem bepillantást az évek során, és a sikeres cégek mögött mindig egy marketing szemléletű ügyvezető állt, akár tudatosan, akár ösztönösen jól csinálta.

Az ösztön fontos és hasznos dolog, de amikor baj van, nem feltétlenül tudjuk azonnal kideríteni, mi a probléma. Ha csapatot vezetünk, az ösztön néha kevés lehet ahhoz, hogy észrevegyük a zsákutcákat és buktatókat, vagy hogy hogyan hozhatnánk ki többet a helyzetből kreativitással.

Senki sem akarja annyira a cég sikerét, mint az ügyvezető. Ha a tudatosság és az online marketing világának lehetőségei is társulnak mindehhez, akkor megállíthatatlan lehet a vállalkozás fejlődése.

A digitális világban a cégvezető számára elengedhetetlen, hogy értse az internet adta lehetőségeket.

Ezek a tanfolyamok érthetően és gyakorlatias megközelítéssel tanítják meg Neked mindezt.

1 +
tanuló
1 +
oktatási óra
1 %
gyakorlatiasság

Nem hagyunk magadra

Mi nem hagyunk magadra, ha elindulsz a tanfolyamokon, kijelölünk melléd egy tanácsadó kollégát, aki végig tartja veled a kapcsolatot és mindig átbeszélheted vele a következő lépésed. 

Kezdésnek kérj egy félórás ingyenes marketingtanácsadást kollégáinktól, akik segítenek kiigazodni a tanfolyamok között, illetve egyedi csomagkedvezményeket is tudnak számodra készíteni. 

Ők már nálunk tanulnak

100% garancia

Ha nem egy 100%-ban gyakorlatias, alkalmazható és érthető tanfolyamot kapsz, 30 napig visszatérítjük a teljes vételárat, és 1 óra ingyenes marketingtanácsadást is kapsz az előadótól.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0