Tananyagaim

Induló márka
csomag


Most kezded el felépíteni a létező vállalkozásod online jelenlétét?

Most indítod a vállalkozásodat, és az első ügyfeleidet online marketingen keresztül szeretnéd megszerezni?

Nagyon vonz az online világ, nagy lehetőséget látsz benne, de meg kell tanulnod, hogyan működik?

Tudatosan és igényesen szeretnél építkezni, nem akarod elszúrni már az elején?

Akkor ezeket a tanfolyamokat ajánljuk neked, lehetőleg ebben a tanulási sorrendben

Látod, hogy hatalmas lehetőségeket tartogat számodra az internet, hogy viszonylag hamar eljuthass a közönségedhez, mégis úgy érzed, hogy egy átláthatatlan információdzsungel, amelyben teljesen elveszel.

Nem akarod leégetni magad az ismerőseid előtt, hogy bénán kommunikálsz, szeretnéd első perctől nívósan megszólítani a közönséged.

Jó helyen jársz! Megtaláltad azokat a színvonalas és közérthető képzéseket, amelyek egyszerű nyelven megértetik veled az online márkaépítés alapjait.

Képes leszel összerakni egy stratégiát a vállalkozásod számára, és önerőből elindítani az online jelenléted.

Ha alvállalkozókkal, ügynökséggel dolgoznál, illetve csapatot szeretnél építeni a marketingedhez, akkor pedig meglesz a kellő tudásod, hogy stratégaként tudd, miből mit lehet kihozni, kitől és mitől mit várhatsz.

Célunk a hiánypótló, korszerű és gyakorlatorientált marketingoktatással megadni a vállalkozók számára az eszközöket és a motivációt, hogy a vállalkozásukon keresztül értéket tudjanak teremteni a társadalomban.

Te a szakmádban vagy nagyon jó, mi pedig a kommunikációban. Együtt verhetetlen csapatot alkotunk. Tanulj nálunk!

1 +
tanuló
1 +
oktatási óra
1 %
gyakorlatiasság

Nem hagyunk magadra

Mi nem hagyunk magadra, ha elindulsz a tanfolyamokon, kijelölünk melléd egy tanácsadó kollégát, aki végig tartja veled a kapcsolatot és mindig átbeszélheted vele a következő lépésed. 

Kezdésnek kérj egy félórás ingyenes marketingtanácsadást kollégáinktól, akik segítenek kiigazodni a tanfolyamok között, illetve egyedi csomagkedvezményeket is tudnak számodra készíteni. 

Ők már nálunk tanulnak

100% garancia

Ha nem egy 100%-ban gyakorlatias, alkalmazható és érthető tanfolyamot kapsz, 30 napig visszatérítjük a teljes vételárat, és 1 óra ingyenes marketingtanácsadást is kapsz az előadótól.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0